Avantajele unghiilor cu gel

O manichiura cu aspect ireprosabil, fara probleme estetice vizibile ale unghiilor, este probabil unul dintre primele lucruri pe care le observa cei din jur. Daca, insa, va confruntati cu probleme ale unghiilor, puteti avea in vedere diverse tratamente, o alta varianta inspirata fiind si manichiura cu gel.

O imagine sanatoasa a unghiilor este un obiectiv realizabil numai daca acordati atentie ingrijirii lor. O manichiura facuta in mod periodic, constant, va ajuta sa obtineti unghii mai stralucitoare si mai rezistente, care nu se vor exfolia, rupe sau dezvolta ciuperci greu de tratat. Cam aceasta este si ideea de la baza crearii industriei manichiurii cu produse precum Gelul UV tansparent de la SNB, care cunoaste in prezent o uimitoare dezvoltare pretutindeni in lume.

Unghiile false, cunoscute si drept unghii tehnice sau artificiale, reprezinta de fapt niste extensii ale unghiilor naturale realizate cu ajutorul unor tehnici si materiale diverse. Descoperirea intamplatoare a acestui tip de unghii de catre stomatologul american Fred Slack a revolutionat piata manichiurii. In ultimele cinci decade, tehnicile de modelare, curatare si intretinere a unghiilor au evoluat foarte mult. Gelurile pentru constructia unghiei false sunt o inventie aparuta tot in SUA si s-au dovedit a fi o alegere avantajoasa in special pentru persoanele casnice, care lucreaza in gospodarie.

Ce beneficii are manichiura cu gel

  • Va permite sa mascati imperfectiunile si defectele unghiilor natural
  • Constituie o modalitate de a repara unghiile deteriorate si fragile, predispuse ruperii sau ciobirii
  • Serveste la prevenirea prostului obicei de roadere a unghiilor si cuticulelor
  • Reprezinta o varianta la indemana pentru acele persoane care nu isi pot creste unghiile natural asa cum si-ar dori.
  • In plus, manichiura cu gel este mai rezistenta in comparatie cu unghiile naturale, aceasta mentinandu-se timp de cateva saptamani in stare foarte buna.
  • Aveti posibilitatea de a adauga peste constructia de gel orice oja in nuanta preferata
  • Va permite sa creati modele frumos decorate cu picture, diverse aplicatii tridimensionale, piercinguri etc.

O particularitate aparte a unghiilor cu geluri UV consta in necesitatea expunerii lor sub lumina ultravioleta, ceea ce inseamna ca acest gel nu se poate indeparta cu ajutorul solventilor organici de tipul acetonei, spirtului, diluantilor.

( sursa foto: Vero Nails)

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares
%d blogeri au apreciat: