Verighete cu diamante pentru nunta de diamant

Exista nunta de argint, nunta de aur, iar cu verighete cu diamante  , nunti de diamant si case de diamant avand temelia de piatra !
Aceste bijuterii de diamant pecetluiesc adevarul biblic : « Pentru aceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa şi se va lipi de femeia sa şi vor fi amândoi un trup. Aşa încât nu mai sunt doi, ci un trup. Deci, ce a împreunat Dumnezeu omul să nu despartă”.
Verighetele de diamant asigura stabilitatea unei casnicii nu prin bogatie, ci prin puterea elementelor care o compun si prin trainicia sentimentelor.
Aurul este cel mai pretios metal si ii va determina pe parteneri sa inteleaga faptul ca nimic nu este mai valoros in lume ca familia. Ea iti ofera ajutor neconditionat, ea te ajuta sa te repliezi cand esti ranit mortal de incercarile vietii.
Diamantul este cel mai rezistent din univers si le va demonstra celor doi ca orice incercare ar veni, impreuna trebuie sa aiba trainicia diamantului si sa nu lase nimic sa se intepuna intre ei !
Verighetele cu diamante sunt scumpe numai in mod simbolic. Ele consfintesc implinierea omului pe pamant, caci nu si-a indeplinit menirea daca nu a plantat un pom, nu a facut o casa si nu a crescut un copil. Pomul il poti planta singur, este adevarat, dar doresti din suflet ca urmasii tai sa se bucure de roadele lui si sa te pomeneasca. Copilul nu-l poti face si creste singur. Ar fi incomplet. El trebuie sa aiba tata si mama. Nici casa nu o poti construi singur, fiindca nu ar mai fi un camin, ci o chilie de pustnic.
In concluzie :comandati verighete din aur cu diamante pentru nunti si case de diamant si familii fericite, cele mai fericite de pe pamant !

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

4 Comments

 1. viatainculori Elena Stan. spune:

  Am citit cu placere și am reținut ce era important!

 2. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Foarte frumoase verighetele cu diamant.

 3. si daca nu apucam nunta de diamant eu nu o sa am o astfel de verigheta? Nu mi se pare deloc corect.

 4. viatainculori Irina Sima spune:

  Cineva spunea ca este in cautarea unei fete alergica la diamante. Ei bine eu sunt aia :)))
  Nu sunt ipocrita, imi plac, dar nu ma dau in vant dupa ele sau dupa bijuterii in general. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares
%d blogeri au apreciat: