Cadouri inedite pentru cei dragi

Știm cu toții că atunci când dorim să facem un cadou celor dragi cu ocazia diferitelor evenimente, este o adevărată provocare și o adevărată aventură. Dorim să îi surprindem mereu cu ceva plăcut, ceva util, ceva care să-i încânte. Poate ne-am axat fără sa ne dăm seama pe același tip de cadouri, iar cei cărora le oferim să nu mai fie surprinși, chiar dacă se arată mulțumiți de ceea de primesc. Pentru cei lipsiți de inspirație, dar nu numai pentru aceștia, am să va propun câteva idei de cadouri inedite de care se vor bucura negreșit și vor rămâne surprinși plăcut cei ce le vor primi.

„Cu fiecare cadou, dăruiește o parte din inima ta!”

– este deviza Roxanne’s Jewellery & Gifftware,  importator oficial și exclusiv, precum și distribuitor autorizat pe piața românească a 14 mărci internaționale de cadouri, ceasuri și bijuterii fashion de designer. 

În funcție de bugetul alocat, poți oferi un Gift Card, iar persoana căreia i-l vei oferi își va putea alege cadoul pe care îl dorește, atât din magazinul online, dar și din showroom-urile Roxanne’s.

Sentimente sculptate, Cadouri de dragoste, Cadouri pentru femei, Cadouri pentru bărbați sau Accesorii IT/ Mobile cu Cristale Swarovski , sunt câteva dintre categoriile unde veți găsi cadouri inedite pe care le puteți oferi, însoțite de sentimenele pe care le nutriți pentru persoana respectivă.

„Bijuteriile nu sunt făcute pentru a da femeilor o aură de bogătie, ci pentru a le face frumoase”– spunea Coco Chane.

Femeile, au scris în codul genetic să iubească bijuteriile. Privește o femeie atunci când primește o bijuterie și ai să vezi cu câtă fericire și pasiune o privește, ai să vezi cum îi tresare inima și cum tot universul parcă se oglindește în privirea ei.

Femeile iubesc bijuteriile pentru că le oferă un alt mod de a-și exprima personalitatea și creativitatea. Fiecare bijuterie pe care o porți va spune o poveste despre tine, îți va crea o imagine în ochii celor care te privesc, de  femeie clasică si elegantă, romantică, o femeie plină de viată, o femeie mereu in pas cu moda etc.

Roxanne’s boutique, a reușit să reuneneasca branduri celebre: “Mariana Jewellery”, „Rebeca >M”, „Alisia”, „Eclat”, „Kemira”, „DSE-Crystals from Swarovski®”, „More to Adore-Crystals from Swarovski®”, „Bambole Milanesi”, „We Positive”, „Mini Watch”, “Lily Nily”, „Alfaberge”, „Secret of Macarons”, “Milano Bijoux Love”, “Arora Design”, prin produse de cea mai înaltă calitate și originalitate, toate fiind certificate de către acestea.

Bijuterii placate din aur 24 K,  sau placate din argint 925, cu cristale Swarovski, cu perle sau alte pietre semiprețioase precum: agate, quatz roz sau amazonit, în funcție de modelul ales, pot fi asortate cu orice ținută, de la cele mai sofisticate și pretențioase până la ținute casual, răspândind în jurul celei care le poartă o atmosferă de bună dispoziție, feminitate și rafinament .

Moda ne permite astăzi să facem asocieri diverse, dar cărora trebuie să le acordăm atenția cuvenită cu ce se potrivește mai bine stilului si personalitatii celei care le poartă.

Nu uitați că detaliile fac diferența, iar o ținută aparent banală, datorită bijuteriei potrivite o poate aduce în atenția și spre admirația tuturor.

De ce Roxannes.ro

-Design-ul modelelor, dar mai ales prin combinația elegantă, de cristale Swarovski și pietre semiprețioase în culori vibrante, impresionează și ridică bijuteriile de pe roxannes.ro la rang de artă la cele mai accesibile prețuri.

-Bijuterii lucrate manual la standarde înalte
-Exclusivitate, autenticitate, garanție
-Peste 3000 de articole permanent în stoc
-Ambalaje originale gratuite
-Livrare gratuită la comenzi peste 150 lei
-Retur facil în 30 de zile

Roxannes.ro sau magazinul din Băneasa Shopping City, București , vă stă la dispoziție cu cele mai inedite cadouri, pentru cele mai dragi persoane din viața voastră.