Dă-i corpului ceea ce își dorește: extaz, plăcere intensă și eliberarea oricărei tensiuni

Multe lucruri au fost privite în trecut cu reticență și considerate subiecte tabu, ca mai târziu să devină normalitate. Multe lucruri, deși se practică de mii de ani, au rămas și astăzi pentru mulți, privite cu reticență și sunt subiecte tabu. Unul dintre acestea este masajul erotic, deși toată lumea îl gândește, și-l imaginează, îl practică în cuplu, ne place sau ne rușinăm să recunostem, face partea din viața noastră sexuală.
Pornind de la masajul propriu zis, acea tehnică de relaxare pentru refacerea corpului după activități fizice, până la masajul erotic despre care taoiștii credeau că este”motorul care prelungește viața” nu este decât un pas, între cele două existând o graniță foarte fină.
Un masaj erotic însă, se bazează pe anumite tehnici și mișcări specifice, astfel încât, zone ale corpului vor descoperi noi senzații.
Să nu uităm că în Thailanda, masajul erotic este atracția turistică principală. Majoritatea bărbaților care ajung pe pămant thailandez își satisfac curiozitatea de a intră în lumea celebrelor saloane erotice(mulți, cu acordul soțiilor) .

Masajul erotic făcut la modul profesionist, este o artă, necesită atenție sporită la fiecare gest, așa încât să nu existe senzații de discomfort iar ambientul să fie pe măsură: încăperi curate, lumini difuze, muzică ambientală. Uleiurile aromate folosite pentru masaj, lumânările parfumate sau bețișoarele cu rol de destindere, desăvârșesc masajul erotic.
Domnii  care se hotărăsc să treacă pragul unui salon de masaj erotic, nu ar trebui să aibă vreun sentiment de vinovăție, masajul erotic poate fi o formă de preludiu, fără satisfacție sexuală, menită să sporească sensibilitatea înainte de un alt angajament.

Și nici doamnele nu ar trebui să opună rezistență, ar trebui să fie opend- mind, atâta timp cât nu sunt implicate sentimentele, și credeți-mă că fetele care oferă plăceri de acest gen în astfel de saloane, nu cred că ar fi dispuse să se implice emoțional, sentimental cu toți cei care le calcă pragul. Deci, gelozia ar trebui să iasă din această ecuație.

Același lucru ar trebui privit și invers, fiindcă existe saloane unde și doamnele pot primi un astfel de tratament, sau pot merge chiar în cuplu.

Masajul erotic este o modalitate perfectă de a relaxa întreg organismul, de a te elibera de stres, are o puternică influența asupra muschiilor, pielii, organelor sexuale, în cel mai senzual mod.

Alegând locul potrivit, unde poți avea parte de intimitate și unde profesionalismul este ridicat la rang de artă, de zeițe experimentate, vei avea parte de o experiență de neuitat care se va cere repetată.

Dă-i corpului ceea ce își dorește: extaz, plăcere intensă și eliberarea oricărei tensiuni.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

20 Comments

 1. Nu e chiar ceea ce ma intereseaza pe mine, cred ca putem avea parte de placere si fara a experimenta mesajul erotic.

 2. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Un masaj ar fi bun dar nu erotic.

 3. viatainculori Mihaela Curea spune:

  Masajul erotic se practică din cele mai vechi timpuri. Nu știu de ce la noi e o rușine. În toate marile orașe ale lumii există saloane de masaj erotic. Ține de client și de salon daca se ajunge altundeva.

 4. Da intr-adevar, trebuie sa-i dam corpului ceea ce-si doreste 🙂

 5. Adică, pare un pic extravagant pentru mine.

  • viatainculori viatainculori spune:

   Te inteleg, poate peste cativa ani, vom privi aceste lucruri ca pe o normalitate, ca in tarile civilizate, precum Germania, Olanda, Austria, Spania, chiar și Marea Britanie. Probabil generatiile viitoare….

 6. nu sunt total impotriva, dar sunt mai repede adepta celui de cuplu decat pentru o singura persoana

 7. Mă uimește avertismentul legat de taximetriști de pe site-ul la care faci trimitere! 🙂

  • viatainculori viatainculori spune:

   Inclin sa cred ca este adevarat. Am citit de curand o carte foarte asemanatoare in ceea ce priveste aceste practici ale taximetristilor, bineinteles facute in schimbul unor comisioane. Si aceasta se intampla la New York. Adica, ce …. ai nostri ar fi mai prejos?? 😀

 8. viatainculori coco spune:

  stiu ca este dezvoltat un adevarat turism pentru asta in Tailanda, in rest nu prea multe!

 9. viatainculori Bianca Ionel spune:

  Deși la noi e un subiect aproape tabu, sunt țări unde tipul acesta de masaj este foarte promovat și ajută la eliberarea organismului de stres si stimularea creativitatii.

 10. La noi e un subiect tabu si va fi mult timp de acum incolo. Nu suntem pregatiti, ca si natie, sa trecem peste concepțiile bine inradacinate.

 11. viatainculori Corina spune:

  Interesant artcol!
  Si, chiar așa..de ce nu!? Tabu sau nu, important este sa ne simtim bine! 😀

 12. N-am nimic impotriva celor care profeseaza in domeniu sau a celor care merg la masaj erotic, dar eu nu m-as duce pentru ca sunt o pudica si mi-ar fi rusine, sincer.

 13. viatainculori ghelbere elena spune:

  Nu am nimic impotriva celor care si-au facut o meserie din acest lucru, dar nici impotriva celor care merg la masaj erotic.

 14. viatainculori Rokolla spune:

  Mmm ce sa zic. Nu am nimic impotriva barbatilor care se duc la masaj erotic. Cu toate astea nu mi-as dori sa stiu ca sotul meu ar frecventa astfel de saloane. Consider ca de aici la infidelitate este doar un pas! 😛

 15. Cred ca tine mai mult de mentalitatea fiecaruia. Eu cred ca sunt mai traditionalista! 😀

 16. viatainculori Daniela spune:

  Unii văd aceste servicii ca pe plăceri vinovate, alții le consideră o modalitate eficientă de eliberare a stresului și o stimulare erotică eficientă. Unii blamează domeniul, deși sunt de fapt clienți. Există totuși o certitudine: serviciile de masaj erotic din București au devenit o prezență normală în viața cotidiană, câștigând tot mai mult teren în ultimii ani.

  • viatainculori viatainculori spune:

   Dupa cum am vazut, inca este considerata o infidelitate aceste practici, inca suntem o natie de falsi traditionalisti. Insusi folclorul nostru traditional, promoveaza adulterul.
   „Ana zorile se varsa,
   lasa-ma sa marg acasa
   La cochii si la nevasta ” versuri dintr-o celebra doina foarte veche.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares