Aer conditionat caseta de tavan

Aparatele de aerul conditionat caseta sunt unitati de obicei instalate in tavane false. Aceasta localizare permite  o distribuire uniforma a aerului rece dintr-un punctcentral al incaperii. Aerul este distribuit de-a lungul tavanului, iar apoi coboara usor de-a lungul peretilor. Aceasta este o solutie care elimina necesitatea de a aloca un anumit loc in camera pentru a instala unitatea de aer conditionat interior. Aceste aparate au o rama eleganta si discretacare se monteaza in tavan si asigura un efect estetic optim.

Datorita tehnologiei avansate, aceste aparate prezinta o eficienta ridicata, cu o functionare silentioasa si cu un consum redus de energie electrica.

Functia Auto-restart presupune repornirea aparatului in cazul unei intreruperi de curent.Aparatul va functiona conform ultimelor setari.

Paletele ventilatorului au o forma tridimensionala care reduc rezistenta aerului prin cresterea debitului si marirea eficientei schimbului termic, mentinand astfel racirea si incalzirea uniform.

Acest tip de aparate pot fi instalate in restaurante,hoteluri, birouri, sali de conferinte.

Eficienta acestui aparat este imbunatatita semnificativvv in comparatie cu modelele ON/OFF. Cand aparatul de aer conditionat va fi setat pentru  incalzi sau a raci, compresorul va functiona la viteza maxima pentru a ajunge rapid la temperatura solicitata. In momentul in care temperatura dorita a fost atinsa, acest aparat ajusteaza constat viteza compresorului pentru a mentine temperatura dorita cu minimum de fluctuatii, asigurand astfel un confort optim.

In cazul in care folosim aceste aparate pentru a raci incaperi in care sunt multe calculatoare spre exemplu, si tempertura exterioara este scazuta, copresorul cu inverter si motorul extern cu ventilator sunt utilizate pentru a regla debitul si volumul de aer, asigurand functionarea maxima la o temperatura de -10 grade fara oprire.

Achizitionarea unui aparat de aer conditionat necesita o atentie deosebita, deoarece trebuie sa ne fie de folos multi ani.Trebuie sa alegem un aparat de calitate, fara a plati in plus pentru functiile care nu ne sunt necesare.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares