Osteo Power de la Ayurmed, are grijă de oasele tale

Odată cu înaintarea în vârstă, organismul nostru are de suferit, iar acest lucru, nu se întâmplă doar la bătrânețe, ci procesul începe destul de timpuriu. Ne este afectată vederea, auzul, pierderea firelor de păr devine îngrijorătoare, unghiile și oasele scheletului au și ele de suferit datorită demineralizarii acestora, începând să devină mai casante. Cu alte cuvinte, începe regresul corpului uman.
Pierderea calciului, cel mai important mineral pentru buna funcționare a organismului, este un fenomen normal și natural odată cu înaintarea în varstă, iar carențele acestuia sunt dintre cele mai neplăcute ducând la o serie întreagă de boli și riscuri.

Osteoporoza este una dintre acestea, iar prin structura noastră, noi femeile suntem mult mai expuse acestui risc. Această boală apare îndeosebi la femei după vârstă de 30-35 de ani când densitatea osoasă începe să scadă, accentuandu-se în momentul în care se instalează menopauza, tocmai datorită faptului că nivelul de estrogeni, acest efect protector asupra oaselor, scade foarte mult. În situația în care noi ne confruntăm cu un deficit de minerale, care, înainte să ne predispună la osteoporoză, ne generează fragilitatea firului de păr, fragilitatea unghiilor, dinți mai slabi, cu tendința mai intensă de a face carii.

De cele mai multe ori, organismul nostru nu poate asimila mineralele si nutrientii care ne sunt indispensabili, doar din alimentație, ci avem nevoie de suplimente alimentare pentru a acoperi acest deficit. Știm că Ayurmed, ne oferă cele mai bune remedii în acest sens, cu produse 100% naturale, din plante medicinale indiene.

Osteo Power este unul dintre acestea, conținând plante ayurvedice care susțin procesul de refacere a oaselor, tendoanelor, ligamentelor și cartilajelor, fiind util pentru prevenirea osteoporozei și după traumatisme sau efort fizic prelungit.

AJUTĂ LA:

– formarea și menținerea structurii și mineralizării oaselor scheletului, a dinților, părului, unghiilor și   pielii;
– susținerea procesului natural de refacere și remodelare a calusului în cazul fracturilor, precum și a densității osoase;
– formarea normală a colagenului, susținând procesul de refacere a oaselor, tendoanelor,
ligamentelor și cartilajelor după traumatisme sau efort fizic prelungit;
– susținerea mineralizării și structurii osoase la persoanele vârstnice;
– susținerea activității normale a inimii, a presiunii sanguine, a procesului de coagulare, a contracției
musculare și a funcționării normale a sistemelor nervos și imunitar.

Modul de utilizare și doza recomandată:
Copii de peste 12 ani: câte 1 tabletă de 2 ori pe zi;
Adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administrează cu 1/2 oră înainte de masă sau la o oră după masă, pe o perioadă de minimum o luna, optim 3-6 luni.
Prezentare: flacon cu 50/100 tablete.

Eu am decis să le iau înainte de masă, câte 2 tablete, în funcție de intensitatea deficitului cu care mă confrunt. 

Iată și plantele pe care le găsim în compoziția acestuia și care au un rol benefic asupa sistemului nostru osos:

 • Coada calului- o sursă bogată de minerale precum, siliciu, aluminiu, mangan, potasiu și calciu, fiecare având propietati foarte utile în cazul deficitului de mineral.
 • Sâmburii de struguri- conțin un complex de substanțe care asigură nutriția țesuturilor prin îmbunătățirea circulației și oxigenarea acestora, și contribuie la procesul de refacere a colagenului, atât de necesar.
 • Fructe de cătină-conțin cea mai mare cantitate de vitamine (A, C, E) și minerale (calciu, magneziu, seleniu), cu ajutorul cărora contribuie la vitaminizarea și mineralizarea organismului.
 • Urzica- o sursă excelentă de clorofilă, beta-caroten, minerale (calciu, magneziu, fier, fosfor, zinc, crom, potasiu siliciu, bor, seleniu și mangan), vitaminele B (riboflavină, tiamină, niacina ), clorofilă , vitamine A, D, E, și K, proteine.

Osteoporoza nu trebuie să ne sperie, soluții există, totul e să o tratăm cu maximă responsabilitate.

 

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

6 Comments

 1. viatainculori Popa Oana-Gabriela spune:

  Mamei mele iar prinde numai bine acest produs

 2. viatainculori Dobre Mihaela-Daniela spune:

  E foarte bun acest produs! <3

 3. viatainculori Ursu Loredana spune:

  Foarte interesant acest produs

 4. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Oasele mele chiar au nevoie de asa ceva.

 5. te felicit pentru ca ai ales un produs naturist. Daca boala nu este foarte avansata si te tii de tratament, nu are cum sa nu dea rezultate.

 6. O să-i spun despre el mamei mele. Sigur ar avea nevoie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares