Pentru proiecte case, fă echipă cu specialiști

În ultimii ani, din ce în ce mai mulți români sunt mult mai interesați pentru construirea unei case, în locul achiziționării unui apartament de bloc. Și pe bună dreptate dacă ne gândim la avantajele pe care ni le oferă o casă la curte.
Dacă și tu te numeri printere aceștia și te-ai hotărât ca visul tău să devină realitate, acela de a avea propria ta casă la curte și de a scăpa de cutia de chibrite în care ai trăit ani de zile, m-am gândit să îți ușurez puțin munca și să te ajut cu câteva sugestii pe segmentul proiecte case.
Oricât ai visat și ai vizualizat tu cum să arate casa, cum să arate fiecare colțisor al casei, fiecare cameră, cum să arate livingul, unde va fi șemineul, etc. știi foarte bine că aceasta nu este posibil fără să apelezi la o echipă de specialiști, arhitecți, ingineri proiectanți.
Alegerea echipei de specialiști, este primul pas în realizarea visului tău și nu ar trebui să faci rabat de la nimic în acest sens, fiindcă vei vedea că acest lucru va contribui în mare parte în realizarea casei visurilor tale.
Cum piața oferă fel de fel de specialisti în proiecte case, te sfătuiesc înainte de a face alegerea, să te documentezi asupra echipei pe care urmează să o alegi. Suntem prea săraci să facem rabat de calitate. În niciun caz nu te apuca de un asemenea proiect să-l faci cu forțe proprii. Vei constata la final, că ai făcut o alegere proastă și de multe ori păguboasă. .

Îmi permit să îți recomand Eproiectedecase.ro, o echipă formată din 7 arhitecți și 4 ingineri specializați în proiecte de case, cu o experiență de peste 7 ani în domeniu și peste 160 de proiecte de case autorizate la nivel național doar în ultimul an. Este o echipă pe care te poți baza în demararea proiectului tău, și care îți oferă PACHET COMPLET DE SERVICII: Proiectare + Execuție + Obținere Autorizației de Construire.  Serviciile pentru obținerea avizelor de construire, care nu sunt puține deloc și pe care vi le oferă această echipă, vă vor scuti de multe neplăceri, de timp și energie consumată, stres și zeci de km poate, străbătuți.

Echipa eProiecteDeCase pune la dispoziția publicului său o multitudine de proiecte case, dintre cele mai diverse, trebuie doar să alegeți acele proiecte de case potrivit bugetului si nevoilor voastre, evaluând și aspectele funcționale, nu numai pe cele estetice, Aici vei găsi proiecte case personalizate, proiecte case mici, medii sau mari, cu mansardă sau în stil neoromânesc, cu mansardă sau case moderne, cu alte cuvinte, cam tot ce îți poți dori.  Dacă vei intra pe site îmi vei da dreptate în tot ce am afirmat până acum. Mă aștept să apară și câte un cârcotaș dar vom face abstracție de aceștia dacă nu au argumente care să stea în picioare.

Ce ar mai trebui să știți despre avantajele lucrului în echipă cu acești profesioniști:
-Proiectul se poate modifica și adapta cerințelor dvs. ex: se poate mari sau micșora casa, se pot adauga camere, se poate adauga beci
-Proiectul este făcut economic.Toate cantitățile sunt calculate astfel încât clientul să beneficieze de un cost optim de punere în execuție
-Se asigură o arhitectură functională fără a poziționa stâlpi în mijlocul livingului sau grinzi ce strică complet aspectul interior al casei
-Proiectul este complet și se poate livra în orice oraș din România. Sunt incluse în proiect documentațiile pentru obținerea autorizației de construire (DTAC-ul) și detaliile de execuție pentru proiectul de rezistentă alături de listele de cantităti pentru structură (fier, beton, zidărie, lemn, săpătura, umplutura, pietriș, cofraj).

De ce tot mă repet cu acest”lucru în echipă” ? Fiindcă între beneficiar și echipa pe care a ales-o acesta să lucreze, trebuie să existe întotdeauna comunicare și colaborare la maxim.

Dacă ai ales un proiect de pe site, sau vrei să modifici un proiect expus sau ai o idee de proiect, echipa îți stă la dispoziție cu răspunsuri la orice întrebare, cu sugestii și sfaturi, și un cost pentru proiectul dorit.proiecte case

Tu, visezi la o astfel de casă, se numără printre proiectele tale de viitor?

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

16 Comments

 1. Da, visez de mult la o casp a mea și sugestiile prezentate sunt de mare folos.

 2. viatainculori Oana spune:

  Da asa este, din ce in ce mai multi se muta la casa.

 3. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Eu stau la casa, am avut o echipa care a lucrat la ea si inca mai avem ultimelw retusuri.

 4. Eu nu as lasa blocul pentru casa, dar stiu ca sunt multi care fac asta.

 5. viatainculori Toma Tantica spune:

  Eu stau la casa ..Sunt la inceput mai am de facut mai luate la dânsa..Mi se pare super interesant articolul.Bravo.

 6. viatainculori Mihaela spune:

  Eu stau la bloc si iubitul meu la casa, deci le cam avem pe toate, dar ne dorim o mansarda si probabil vom apela la o astfel de echipa de specialisti pentru proiectarea ei.

 7. Anul acesta vrem sa incepem proiectul casei asa ca articolul este foarte util pt noi.

 8. viatainculori Diana Ion spune:

  Si noi ne dorim foarte mult o casa pe pamant, sa nu avem treaba prea mult cu vecinii, sa stam in curte pana noaptea tarziu. Eheee…vise taica, vise…cine stie cand se vor realiza 🙂

 9. viatainculori Vyo Vyoleta spune:

  Cine nu viseaza la o astfel de casa?

 10. Anul viitoar avem si noi in plan sa construim o casa noua, asa ca postarea ta a picat la fix 🙂

 11. viatainculori ghelbere elena spune:

  Desi nu am de gand sa-mi construiesc prea curand o casa, daca mi-as construi as apela cu siguranta la profesionisti.

 12. mi-ar fi placut si mie o casuta exact asa cum am visat. din pacate, economia din zilele noastre nu prea permite asta

 13. De luat in calcul, multumim pt articol! :*

 14. viatainculori Catalina Coman spune:

  Este foarte important sa apelezi la profesionisti, cand iti construiesti o casa.

 15. viatainculori Rokolla spune:

  Chiar îmi doresc sa fac o schimbare de genul. Sa ma mut de la bloc la casa și sa pot sa-mi pun propriile idei pe hârtie

 16. viatainculori Ana spune:

  Cand ai colaborat cu cei de la eProiecte ai avut momente in care ai regretat alegerea facuta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares
%d blogeri au apreciat: