Tu ai becuri LED?

De-a lungul vieții, lucrurile din jurul nostru sunt într-o continuă schimbare, iar noi trebuie să ne adaptăm. Acest lucru se întâmplă și în cazul surselor de iluminat, iar ultima recomandarea a specialiștilor este folosirea de becuri led, acestea diferențiându-se de restul printr-o serie de beneficii. Fie că te muți, fie că renovezi sau pur și simplu vrei să faci o mică schimbare, acest articol îți va prezenta câteva secrete despre becuri led, ce te vor ajuta să înțelegi mai bine de ce este recomandată utilizarea lor.

Despre becuri led și mediul înconjurător

În primul rând, una dintre caracteriticile de mare actualitatea, este faptul că acestea sunt mai favorabile mediului, față de celelalte becuri existente pe piață. Responsabilitatea socială este la mare căutare în zilele noastre și cu toții trebuie să ne dorim să ajutăm mediul în care trăim. În al doilea rând, indexul de redare al culorilor este 80 din 100, fapt ce indică gradul de eficiență al acestora.

Tipuri de becuri led

De asemenea, aceste becuri led sunt de două tipuri: becuri led cu lumină caldă și cu lumină rece. Indiferent de alegerea pe care o faci, asigură-te că rezultatul final este uniform și ambientul creat este unul plăcut. Lumina emanată de către becurile led este canalizată în puncte de interes și nu disipată în toate direcțiile.

Alegerea pe care o faci trebuie să fie influențată și de furnizorul de produse pe care îl alegi. Acesta trebuie să ofere o gamă variată de surse de iluminat. DiversMarket este un furnizor complet de materiale electrice și surse de iluminat care vă pune la dispoziție o platformă facilă, ce îți oferă acces facil la toate produsele pe care le dorești pentru casă ta. Alege diversmarket.ro!

 

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

19 Comments

 1. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Am si eu becuri cu led.

 2. viatainculori Oana spune:

  Noi nu avem din astea led, avem din acelea economice.

 3. viatainculori Mihaela Curea spune:

  Am o mare parte din becuri, becuri LED chiar si banda led am si le recomand.

 4. viatainculori Emilia spune:

  Si noi avem becuri led de mult timp. Le recomand cu mare drag, sunt foarte rezistente.

 5. Becurile cu led sunt alegerea noastra de ceva timp. Nici nu vrem sa le mai schimbam cu alt tip de becuri.

 6. viatainculori Mirela Marin spune:

  Pentru faptul că poți alege (rece sau cald), pentru economie și ușurința cu care pot fi montate, becurile cu led sunt și alegerea noastră.
  Din articolul tău am aflat însă și alte informații. Mulțumesc!

 7. viatainculori Barascu Violeta Ramona spune:

  Eu folosesc aceste becuri, lumineaza foarte placut si in plus sunt economice. Le prefer pe cele cu lumina calda, mi se par odihnitoare dar din pacate se gasesc mai greu. O sa verific intreaga oferta de pe diversmarket.ro.

 8. viatainculori Claudia spune:

  Da, si noi folosim becuri LED dar uite ca mai avem si din cele vechi prin unele locuri din casa…

 9. Da, eu am. Cele mai multe becuri din casa sunt cu LED. Nu stiu daca sunt din alea bune, ca am luat ceva mai ieftin, dar oricum consuma mult mai putin decat vechile becuri economice si imi place mai mult cum lumineaza. Si sunt trainice, sa stii. In dormitor nici nu mai stiu de cand nu am mai schimbat un bec.

 10. viatainculori Doina Racoti spune:

  Sotul meu, printre altele, este si electrician si mi-a pus in toata casa leduri. Vreau sa spun ca se simte la factura.

 11. Tata e electrician asa ca el s a ocupat de tot, am ales becurile Led de mult timp si suntem multumiti.

 12. viatainculori Rokolla spune:

  Eu mi-am schimbat o mare parte din becurile din casa și le-am pus led. Sunt mulțumită de ele. Unele au mai bine de un an de când nu le-am schimbat

 13. Ooo, daa! In toata casa am becuri LED, s-a ocupat mandrul meu de acest aspect.

 14. viatainculori Vyo Vyoleta spune:

  Si noua ne plac becurile led pentru ca sunt mult mai economice

 15. viatainculori Mihaela spune:

  Da, am becuri led in toate camerele si sunt foarte multumita de ele fiindca sunt economice si mult mai rezistente decat cele normale.

 16. Da, am becuri LED in toata casa. Sunt foarte economice si au o rezistenta de viata destul de lunga fata de becurile clasice.

 17. Toate becurile noastre sunt led. Am facut acum vreo 2 ani o investitie si le-am schimbat pe toate. Se vede la factura si suntem foarte multumiti.

 18. viatainculori Deyutza spune:

  Am toata casa becuri cu led. Sunt destul de economice si facturile la curent mai mici

 19. viatainculori paula sosoi spune:

  Si no am facut trecerea de la becurile clasice la cele led si imi place sa sunt mult mai luminoase si rezista mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares