Ventilatorul salvator

In birou, efectul de sera imi diminueaza considerabil capacitatea de concentrare, iar proiectul trebuie sa fie finalizat peste doua saptamani.

In fiecare zi patesc la fel. Ma asez pe scaun, iar scaunul se lipeste suparator de sezut. Capul ma doare si imi transpira si palmele. Computerul se incinge si el de caldura si proceseaza greu. Daca as fi avut un laptop era mai usor. Il luam si mergeam in sufragerie, unde avem aerul conditionat. Aici a batut soarele toata ziua, iar atmosfera este incinsa. Nu pot lucra mai mult de o ora si ma aleg cu dureri cumplite de cap.

Ah, sa fi avut un ventilator !

L-as fi pus pe birou sau pe podea aproape de birou si as fi stat ore intregi sa ma apropii de finalizarea proiectului. Ideea mi-a venit dupa ce a venit sotia pe la mine si a facut in gluma un evantai din hartie cu care mi-a facut aer. Vazand cat este de bine am tastat ventilator si cautarile m-au condus in cel mai aprovizionat magazin de profil, Dwyn.ro. Ventilator Sencor SFN 5040BL care costa 550 de lei ma va ajuta sa lucrez toata vara, oricat ar fi de cald. Cu ajutorul lui voi finaliza lucrari de milioane de euro.

ventilator

Este performant si pretul este onest fiindca: are trei viteze, poate fi controlat cu telecomanda si are ecran cu senzori. Aerul rece este distribuit eficient in incapere si poate fi indreptat catre corpul supraincalzit.

Fiind mobil, acest ventilator poate fi dus si in dormitor langa pat sa faca somnul mai usor. De asemenea poate fi luat si la bucatarie, cand aerul devine irespirabil din cauza oalelor care fierb pe foc.

Ei, o multime de probleme rezolva un ventilator bun la casa omului, mai ales in plin sezon estival.

Imi pare rau de timpul trecut in care m-am chinuit, iar proiectul a stagnat!

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

3 Comments

  1. viatainculori Valeria Chertes spune:

    Si al meu este prezent tot timpul in dormitor dar nu il las sa functioneze foarte mult timp deoarece ma doare capul.

  2. viatainculori Ioana Radu spune:

    M-am intors recent din Suedia, unde am locuit doi ani, si mi se parea asa de cald in tara incat un ventilator a fost o idee extrem de buna. N-am vrut aer conditionat pentru ca mi se pare mai agresiv, pe cand ventilatorul produce aer rece intr-un mod mai natural, prin intermediul unei elici.

  3. viatainculori Rosu Gabriela spune:

    Ventilator model superb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares
%d blogeri au apreciat: