Momente din viață cu un fotograf profesionist

În viață există multe momente frumoase ale căror amintiri dorim să le păstrăm pentru totdeauna, pentru noi în primul rând dar și pentru cei dragi. Le păstrăm în sfuflet, în minte, dar o data cu trecerea anilor acestea se estmpeaza, emoția pe care am simțit-o la momentul respectiv nu mai este atât de intensă, de aceea, probabil, se spune că o poză face cât o mie de cuvinte.
Privind o fotografie, imaginile încep să se deruleze mult mai ușor în mintea noastră. Prin imagini bine realizate ne revin sentimentele și emoțiile pe care le-am trăit cu ocazia evenimentului respectiv.
Fie că vorbim despre nunta de poveste pe care am avut-o, de botezul copilului nostru sau orice alt eveniment pe care noi îl dorim imortalizat.
Un fotograf profesionist nuntă vă va ajută să obțineți fotografii de nuntă de neuitat, va știi să surprindă momentele frumoase ale nunții în imagini speciale, realizate și editate în detaliu, va știi să păstreze bucuria voastră în fotografii care să vă reprezinte!
Îți dorești ca un astfel de fotograf să știe să surprindă cele mai bune cadre de la cununia civilă, cea religioasă, petrecerea care va avea loc și o ședința foto în locații deosebite. Tot el, dacă este un fotograf cu experiență, poate să îți sugereze anumite idei, locații pentru ședința foto, într-un cuvand, poate să te inspire în alcătuirea pachetului foto.fotograf profesionist
Un pachet foto nuntă conține mult mai mult decât câteva fotografii:

  • Fotografierea întregului eveniment (detalii și cadre speciale cu mirii – parfumul, pantofii, rochia de mireasă, costumul s.a.; slujba religioasă; petrecerea de la restaurant)
  •  În aceeași zi va avea loc o ședință foto care va dura aproximativ 30-40 de minute;
  •  Editarea tuturor fotografiilor de nuntă în stilul personal;
  • Pachetul foto va conține minimum 1000 de fotografii;
  • Un album online cu parolă (valabil până la primirea materialelor), pentru ca materialele voastre să fie în siguranță
  • Predarea a 5-10 fotografii online în primele 2 săptămâni de la eveniment

Un alt moment important în viață pe care fiecare dorește să îl păstreze în inimă și imagini, este venirea pe lume a copilului, el este rodul iubirii voastre și va fi mărturie până la adânci bătrâneți atât pentru parinti, bunici, nași dar și pentru copil.fotograf profesionist
Nu este ușor să surprinzi cadre cu un bebeluș, nu orice fotpgraf amator știe să surprindă cele mai frumoase momente, inocența și gingășia une astfel de minuni care te-a ales să fii părinte, iar pentru asta, negreșit ai nevoie de un fotograf profesionist care îți poate oferi într-un pachet foto botez complect care conține:

 • La fel ca în cazul nuntii, fotograful va asista la intregul eveniment (slujba și evenimentul de la restaurant);
 •  Apoi editează toate fotografiile în stilul personal;
 • Pachetul va conține un număr nelimitat de fotografii (minimum 500 de fotografii);
 •  Ședința foto în aceeași z;

Scopul unui fotograf profesinist nu este de a face simple fotografii, ci de a crea povești și de a surprinde emoții.

Imaginile din articol au fost preluate de pe georgesandu.ro .

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

15 Comments

 1. e foarte important sa gasim un fotograf specializat, o persoana bine pregatita va reusi sa ne ofere cadre de vis. pe partea cealalta, cineva care nu are suficienta experienta sau cunosctinte dobandite, e posibil sa nu ne ofere ceea ce dorim

 2. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Este foarte important sa ai un fotograf bun la evenimentele importante din viata.

 3. viatainculori Mihaela Curea spune:

  La evenimentele importante din viata noastra, e bine sa avem un fotograf dedicat care sa faca niste poze minunate.

 4. Bine s-a gandit cine s-a gandit la treaba asta cu sedintele foto de nunta pentru ca in restul zilei mirii sunt mereu pe fuga sau agitati cu diverse detalii. In ora aia in care sunt doar ei, nasii si fotograful, au sansa sa faca niste poze altfel.

 5. viatainculori Mihaela spune:

  Eu nu am apelat pana acum la un fotograf profesionist decat in prima zi de gradinita a celui mic si s-a vazut diferenta.

 6. viatainculori Corina spune:

  Si eu apelez la evenimentele importante la fotografi profesionisti. Mi se pare ca ei stiu cel mai bine sa surprinda toate momentele iar noi sa stam fara grija si sa ne distram!

 7. viatainculori Mirela Marin spune:

  Toate momentele importante ar trebui păstrate undeva, nu doar în suflet.
  De aceea este important ca fotografiile să fie făcute de un profesionist într-un mod la fel.

 8. viatainculori coco spune:

  daaa, foarte important sa ai un bun fotograf, un profesionist, ramai cu amintiri minunate de buna calitate!

 9. Evenimentele importante din viata noastra trebuie sa fie captivate in nste poze reusite. Asa ca un fotograf profesionist care sa puna pasiune in ceea ce face, va reusi sa surprinda fiecare emotie in pozele facute.

 10. Cu siguranta as apela la nunta pentru un fotograf, nu stiu daca si la botez 🤔

 11. viatainculori Deyutza spune:

  Un fotograf profesionist stie ce trebuie si de aceea al evenimentele importante din viata ta e bine sa il ai in preajma, daca tii sa ai amintiri frumoase

 12. Evenimentele importante din viata necesita un fotograf profesionist. Pozele sunt amintirile cu care ramanem.

 13. viatainculori Iasmina spune:

  Siguranța materialului în astfel de cazuri mi se pare extrem de importantă, știu cazuri în care pozele s-au pierdut și astfel o parte dintre cele mai importante amintiri, de aceea e bine să existe această măsură.

 14. viatainculori Rokolla spune:

  Imi plac pozele profesionale si la un eveniment precum nunta sau botez este absolut necesar sa apelezi la servicii profesioniste

 15. Fotograful este personajul cheie la un eveniment! El va surprinde tot ceea ce este mai special in astfel de momente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares
%d blogeri au apreciat: