Zile dense, nopți imposibile-Lina Moacă ( scurt rezumat)

Pasiunea mea pentru cărțile fantasy a venit târziu, chiar destul de târziu aș putea spune și nici acum nu sunt convinsă că mi-ar plăcea orice carte a acestui gen. Lina Moacă, însă, face parte dintre acei scriitori a cărei carte de acest gen, nu aș refuza-o niciodată.

În Magnetism, prima parte a seriei Oameni, îngeri și demoni, am făcut cunoștință cu protagoniștii acestei povești, cei doi fii gemeni ai luminii, Lilly și Willy, și am asistat mai mult la povestea lui Lilly. În partea a doua, Zile dense, nopți imposibile, povestea se axează mai mult pe relația dintre Alexandra și Willy.

Zile dense, nopți imposibileDupă casatoria de conveniență a celor doi, în care fiecare punea orgoliul și suspiciunea mai presus de simțămintele lor, după toate neînțelegerile dintre ei, Alexandra, plină de durere,se hotărăște să divorțeze, să-i redea libertatea omului pe care îl iubea . După o absența de 8 luni, revine în București, însă nu mai este fata rebelă care era, fata capricioasă și răsfățată ci este o persoană total schimbată, care a înțeles care sunt adevăratele lucruri care contează în viață.
O găsește pe cea mai bună prietenă a ei, bolnavă de cancer, în fază terminala, o înconjoară cu multă afecțiune și îi este alături așa cum ar fi trebuit să-i fie mereu. Se dedică total acestei prietenii, lucru care nu rămâne neobservat de soțul ei Willy și care începe să vadă pe Alexandra cea adevărată, o fire sensibilă, devotată, fiind capabilă de orice pentru a-și ajuta prietena.
Acesta începe să lupte pentru ea, încercând să o convingă, că în toată această perioadă și el a iubit-o,chiar dacă Alexandra nu crede în sentimentele lui. S-au rănit mereu, reciproc, și niciunul nu mai are încredere în celălalt.
Întunecatul Willworf, cel cu care am făcut cunostnta în primul volum, ajutat și de Marele Iluminat  (Lucifer), între timp făcea ravagii printre oameni atacând, comițând crime, răpiri. Alexandra este răpită de către acesta punându-i condiția că dacă vrea să își salveze prietena, va trebui să devină soția lui, a demonului.

Va fi capabilă Alexandra de sacrificiul suprem? Încă, soțul ei Willy, își va folosi puterile supranaturale pe care le deține pentru a-și salva soția? Va reuși? Ce se va întâmpla cu Ella?
Sunt întrebări la care veți găsi răspuns doar dacă veți citi această carte pe care o găsiți pe Libris.ro.

 

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

11 Comments

 1. E greu sa alegi intre tine si cea mai buna prietena, dar cumva eu cred ca se va termina cu bine povestea si ambele fete vor fi salvate. Poate imi plac mie prea mult povestile cu final fericit si merg prea departe? Nu stiu, dar am mai citit o carte in genul asta si mi-a placut destul de mult. Cred ca o pun si pe aceasta pe lista.

 2. pe mine nu m-a prins stilul asta fantasy. dar pare interesanta cartea!

 3. viatainculori Valeria Chertes spune:

  O carte care imi place, multumim.

 4. Ai descris tare captivant aceasta carte. Desi nu-s neaparat o fana a literaturii SF, recunosc ca m-ai atras cu recenzia ta.

 5. viatainculori Cristina Barbieru spune:

  Imi.place stilul cărții si chiar as vrea sa descopăr finalul.

 6. viatainculori Mihaela Curea spune:

  Imi place cum ai prezentat povestea si ne-ai lasat la final cu cateva intrebari bune.

 7. viatainculori Paula Ion spune:

  M-ai lovit drept in inima cu aceasta carte, iubesc cartile fantasy. M-ai facut tare curioasa si o trec pe lista de cumparaturi.

 8. Tu faci multe recenzii sa para interesante si mi ai dat o gramada de idei pentru lectura.

 9. viatainculori Rokolla spune:

  Nu sunt mare fan carti fantasy, dar recenzia ta m-a cucerit. Chiar imi place cartea si cred ca ar fi o lectura utila si pentru mine

 10. viatainculori Ioana Radu spune:

  Am o parere buna despre Lina Moaca, desi paradoxal n-am citit inca nicio carte de-a ei. Mi-am cumparat una, totusi, cu gandul de a o descoperi si eu, insa n-am apucat inca sa o citesc :D. Curand, totusi…
  Imi place tare mult si recenzia ta de aici, cel putin m-ai convins sa mai cumpar inca o carte de-a ei :D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares
%d blogeri au apreciat: