5 motive pentru care să cumperi o bicicletă pentru copii

Indiferent de vârstă mișcarea este binevenită, la orice oră și în orice zi. Cu cât ne mișcam mai mult, cu atât suntem mai sănătoşi, rezistăm mai bine la stres și la efort, putem să ne dezvoltăm normal. În cazul copiilor mișcarea este obligatorie încă de la vârste mici.

Organismul lor este într-o continuă dezvoltare, musculatura și scheletul se formează treptat, așa că orice formă de mișcare este recomandată pentru un corp sănătos și armonios dezvoltat. Și pentru ca mișcarea să fie cât mai plăcută micuţii pot folosi o bicicletă copii.

Bicicleta permite deplasarea pe distanţe mari fără efort, copiii pot socializa mai ușor, pot învăţa să meargă pe un mijloc de deplasare care le aduce doar beneficii. Pe măsură ce învață să stăpânească bicicleta cu două sau patru roţi juniorii vor căpăta mai mare încredere în ei, vor sta mai mult afară și se vor distra de minune cu noua lor bicicletă.

De asemenea bicicletele le pot oferi cea mai bună alternativă la ecranele tabletelor și calculatoarelor, pot experimenta diverse lucruri și se pot bucura de fiecare ieșire în natură alături de părinții lor.

Iată, în continuare, 5 motive importante pentru care merită să cumpărați o bicicletă pentru cel mic:

Bicicletele sunt utile, prietenoase cu mediul și sunt simplu de folosit, ușor de cărat oriunde

 1. Bicicletele sunt ușor de folosit și de transportat oriunde. Nu durează prea mult până ce micuţii învață să le folosească, au și roţi ajutătoare la început, se pot lua în vacanțe sau când mergeți la bunici, oriunde, unele se pot plia pentru a ocupa loc mai puțin.
 2. Bicicletele nu presupun costuri suplimentare după cumpărarea lor, sunt rezistente, se comporta bine la utilizare intensivă, au componente care nu se deteriorează în timp. Noile modele de biciclete copii cumpărate la preţuri bune din online sunt din materiale de calitate, toate elementele lor sunt testate înainte de asamblare, firmele producătoare au cele mai bune tehnologii de pe piață. În acest fel brandurile oferă clienţilor produse de top la preţuri bune de fiecare dată.
 3. Bicicletele se pot folosi pentru o perioadă îndelungată, au părți ajustabile pe înălțime, ghidonul se poate adapta în funcție de vârsta copilului. Asta înseamnă că nu va trebui să cumpăraţi mereu altă bicicletă, doar folosiți instrumentele speciale, chei, pentru reglare și puteți trece la un alt nivel, oferind copilului cea mai bună și mai confortabilă experiență pe bicicleta lui favorită.
 4. Bicicletele moderne sunt făcute din materiale sigure care garantează o deplasare plăcută și rapidă de fiecare dată. Copilul se poate bucura de cele mai frumoase plimbări fără să se teamă că va păți ceva în timp merge, sistemele de siguranță special adaptate vârstelor sunt gândite în așa fel încât să ofere copilului o încredere maximă în momentul folosirii mijlocului de deplasare pentru copii.
 5. Bicicletele sunt prietenoase cu mediul, nu au emisii de niciun fel, sunt ușor de întreţinut. Pe lângă faptul că micuţii se bucura de o experiență relaxantă și plăcută puteți proteja și mediul în același timp având biciclete moderne cu un design compact, ușor de folosit.

De la Mykitty cumperi biciclete pentru copii construite din cele mai bune materiale de pe piață

Mykitty pune la dispoziția părinților dornici să le ofere un cadou util și foarte ușor de folosit biciclete cu dimensiuni diferite, cu un design inspirat din desene animate.

Bicicletele de la Mykitty au cadru de metal, cauciucuri gonflabile, apărători, spiţe și jante metalice de calitate. Roţile ajutătoare sunt incluse și ele, scaunele și ghidoanele sunt ajustabile, ghidonul are mânere ergonomice.

Frânele puternice și bine construite garantează siguranța sporită în timpul deplasărilor, pe biciclete sunt ataşate și coşuleţe în spate și în faţă, metalice, cu rezistenţă mare la uzură.

De la Mykitty se poate comanda online sau telefonic orice produs original, livrarea este rapidă de fiecare dată, coletele care depășesc valoarea de 199 de lei sunt transportate gratuit, fără alte costuri suplimentare.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

2 Comments

 1. viatainculori Valeria Chertes spune:

  O bicicleta draguta, potrivita pentrua face miscare.

 2. viatainculori Cristina Dragomir spune:

  bicicleta ii ofera copilul ocazia sa faca miscare mai des, eu asta zic ca e motivul principal pentru care niciun parinte nu ar trebui sa ii refuze copilului sau o bicicleta. Mai degraba sa ii spuna nu cand ii cere tableta sau telefon de fite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares
%d blogeri au apreciat: