Ai nevoie de hidroizolatie pentru acoperis in Bucuresti? O singură firmă – 4 tipuri de servicii utile pentru tine

Când vorbim despre hidroizolații, ne referim la protecția unei constrctii de apa provenită din precipitațiile atmosferice sau infiltrațiile care pot exista. O bună hidroizolație pentru acoperiș va contribui la durata de viață a respectivei clădiri fără ca structura acesteia să fie compromisă, dar și la sănătatea celor care locuiesc în ea. Mucegaiul și igrasia care s-ar putea crea din cauza umezelii, poate afecta grav problemele respitratorii și nu numai. Pentru a face o investiție durabilă și eficientă, ar trebui să apelezi la serviciile specialiștilor în domeniu, făcute cu materiale rezistente și practice, care dețin și utilajele necesare.  O astfel de firmă îți poate oferi servicii de hidroizolație pentru orice infiltrații sau inundații cu care te confrunți.

Ai nevoie de hidroizolație pentru acoperis in Bucuresti?

O bună hidroizolație pentru acoperiș înseamnă o casă sigură pe termen lung. Odată ce structura clădirii începe să fie afectată, pot să apară prăbuşiri ale tencuielii sau chiar a acoperişului, aducand prejudicii considerabile. Tocmai de aceea este foarte important să se realizeze hidroizolația acoperișului pentru casă indiferent de tipul acoperișului ales sau de materialele alese pentru acesta. Iată care sunt principalele aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi hidroizolația.

Deoarece acoperișurile caselor sunt realizate diferit, hidroizolația acoperișului casei poate fi de mai multe tipuri, în funcție de tipul de acoperiș ales:
– hidroizolație acoperiș metalic;
– hidroizolație acoperiș tablă;
– hidroizolație acoperiș tablă zincată;
– hidroizolație acoperiș plat (terasă).

Hidroizolație pentru fundație, pivnița si beci

Fundația, pivnița sau beciul fiecărui imobil sunt supuse acțiunii apei subterane, dar și substanțelor chimice din sol. Hidroizolația este o soluție tehnică imperativ necesară pentru fundatie, beci și pivniță, deoarece, în subsolul clădirilor acțiunea apei poate afecta rezistența clădirii, poate genera mucegai și igrasie în întreaga clădire și o umiditate crescută în aerul expirat. Hidroizolația pentru beci și pivniță presupune implementarea unui sistem care să nu permită pătrunderea apei în incinta clădirii prin izolarea subsolului cu materiale specifice.Hidroizolatie pentru fundatie, pivnita si beci

Hidroizolații terase de bloc

S-ar putea crede că afectați de infiltrații ale apei sunt doar cei care locuiesc la ultimul etaj al unei clădiri, lucru total greșit. Apa provenită din topirea zăpezilor sau de la ploi, în lipsă unei hidroizolații eficiente, poate afecta întreaga clădire.  Alegerea hidroizolației, precum și a furnizorului este extrem de importantă, de aceasta depinzând în mod direct eficiența și durabilitatea pe toată durata de viață a imobilului. Materialul din care este realizată hidroizolația la terase să fie elastic și durabil pentru că hidroizolația să fie eficientă în timp. Fiind vorba despre o terasă exterioară, este indicat să optați pentru materiale ale căror proprietăți nici nu sunt influențate de temperaturi foarte scăzute și foarte ridicate.  hidroizolatii terase bloc

Hidroizolații hale industriale

Dacă vorbim de hale industriale sau comerciale, pe lângă infiltrațiile care pot afecta structura construcției, trebuie avut în vedere și buna desfășurare a activității și evitarea accidentelor. Hidroizolațiile pentru hale industriale sunt esențiale deoarece prejudiciile generate de pătrunderea apei într-o hală industrială sunt mai mari prin prisma materialelor, produselor și utilajelor ce pot avea de suferit de pe urma acțiunii apei înfiltrate.  În mod curent pentru hidroizolarea halelor industriale se pot folosi membrane bituminoase, hidroizolații lichide, PVC, TPO, cauciuc acrilic sau membrană EPDM. hidroizolatii hale

 

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

13 Comments

 1. viatainculori Cristina Dragomir spune:

  este mare lucru sa gasesti o firma de incredere in acest domeniu. Eu stiu cum este ca am stat la bloc la etajul patru si ma avut probleme cu terasa si mereu cheamam echipe si faceau lucrare de mantuiala si iar se infiltra apa.

 2. noi am facut anul trecut hidroizolatia si chiar imi pare foarte bine, mi s-au mai dus din griji. stau la 4, deci asta era o problema reala

 3. viatainculori coco spune:

  multe probleme iti poate face o hidroizolatie facuta prost, asa ca trebuie sa te interesezi temeinic!

 4. viatainculori Mihaela spune:

  Noi am facut de doua ori pana acum hidroizolatia acoperisului deoarece prima data am dat peste o firma neserioasa asa ca a doua oara am ales sa mergem pe recomandari si nu am mai dat gres. Diferenta se simte si la factura.

 5. viatainculori Mirela Marin spune:

  Este foarte importanta hidroizolatia. Am făcut tot ce se poate la vremea construcției casei dar cu toate acestea am avut la un moment dat ceva probleme.
  Nu știam de firma aceasta, bine de știut.

 6. viatainculori Doina Racoti spune:

  Am noroc ca nu stau la bloc, stau la casa. Am stat la bloc cativa ani, dar la 3 din 4/

 7. Hidroizolatia e bine sa fie facuta de firme specializate in domeniu pentru a nu avea surprize neplacute mai tarziu.

 8. Noi n-am avut noroc de o firma serioasa cand am facut hidroizolatia. Am cam avut de furca cu ei.

 9. viatainculori Corina spune:

  Eu apelez de fiecare data la firme specializate! N-as avea incredere in altcineva!

 10. viatainculori Rokolla spune:

  Eu am avut nevoie pentru blocul meu. A fost destul de complicat sa gasesc pe cineva competent care sa faca treaba buna si care sa nu-mi ia pielea dupa mine. Chiar daca la blocuri se spune ca faci prin asociatie si se imparte la toti locatarii, in realitate nu este deloc asa

 11. Hidroizolatia eeste extrem de importanta asa ca trebuie sa gasim persoanele autorizate si cue xperienta care sa se ocupe de acest aspect.

 12. Si noi am apelat la o astfel de firma cand am facut izolatia 🙂

 13. viatainculori Rosu Gabriela spune:

  Hidroizolație e important.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares
%d blogeri au apreciat: