Containere IBC de la Schoeller Allibert

In ultimii zeci de ani posibilitatile de depozitare si transport au evoluat foarte mult, avand in prezent posibilitatea de a transporta practic orice, pe orice distanta, oriunde in lune si cu costuri cat mai mici. Comertul online in special a simplificat cu mult procedurile de vanzare-cumparare, eliminand multe etape care ar fi trebuit sa fie urmate in cazul unui comert care presupune ca vanzatorul si cumparatorul de se intalneasca.

Exista multe lucruri pe care le putem intalni intr-o locuinta sau in general intr-o cladire, unele care au existat dintotdeauna, altele care au aparut recent, ca necesitati ale unui mod de viata modern, ca spre exemplu canalizare, apa curenta, gaze si alte facilitati care la noi in mediul rural nu au existat pana acum cativa ani. Desigur ca si in prezent exista multe localitati care nu beneficiaza de toate aceste facilitati insa lucrurile se misca, incet dar sigur. Baia a devenit un loc important in orice locuinta fiind realizata dupa standardele normale, fie ca o locuinta dispune de apa curenta fie ca nu, o fantana fiind in acest caz suficienta. Si pe langa aceasta un rezervor in care sa fie depozitata apa ce poate fi folosita, spre exemplu un container IBC precum cele de la Schoeller Allibert, perfecte pentru o astfel de sarcina dar si pentru multe altele, de la depozitarea si pana la transportul de lichide si alte substante, atat in uz casnic cat si in aplicatii industriale.

Containerele IBC de la Schoeller Allibert sunt realizate astfel incat sa fie usor de utilizat si foarte eficiente in orice sarcina ar fi folosite. De asemenea, acestea am putea spune ca sunt modulare, realizate pentru a putea fi desfacute la fel de usor si utilizate asa cum este mai usor pentru client. Acestea sunt realizate din polipropilena, un material plastic foarte rezistent atat la caldura cat si la frig, perfect pentru aceste tipuri de containere care pot fi utilizate si afara si inauntru si care pot fi supuse la diverse conditii extreme de utilizare.

Cand ne-am gandi la containere IBC, prima imagine care ne-ar veni in minte ar fi aceea a acelor rezervoare de pastic mari inconjurate de un grilaj de aluminiu si asezate pe un palet de lemn. Acelea sunt cele mai utilizate, in special ca rezervoare pentru sistemele casnice de apa curenta, volumul de 1000 de litri fiind suficient. Aproximativ acelasi volum il au si containerele de la Schoeller Allibert insa lichidele nu vor sta in interiorul invelisului de plastic ci mai degraba intr-un de un sac ce nailon care poate fi umplut pana la capacitatea dorita.

Aceste containere IBC, desi realizate integral din plastic, de la pereti pana la baza care este asezata pe un palet de plastic, sunt foarte rezistente, eficiente si usor de utilizat. Ca si peretii acestora, si capacele pot fi indepartate daca este nevoie, avand la indemana manere de prindere pentru o mai usoara manevrare. Ca toate produsele Schoeller Allibert, si containerele au garantia calitatii, fiind realizate din cele mai bune materiale si conform tuturor cerintelor clientilor.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

2 Comments

  1. viatainculori Valeria Chertes spune:

    Foarte interesant,nu știam de ele până acum.

  2. În momentul de față apar tot mai multe soluții tehnice ce vin în ajutorul oamenilor și aceasta este una dintre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.