Opteaza pentru o manichiura frumoasa si rezistenta in acelasi timp

Se spune ca mainile unei femei sunt privite deseori drept un indicator al personalitatii acesteia, drept o carte de vizita ce-ti lasa intotdeauna o parere despre modul de a fi al unei femei.

Femeile raman acel sex simbol care pune mare accent pe manichiura, un element de infrumusetare care ocupa un loc bine definit in viata acestora. De aceea se cauta in permanenta solutii care sa le ofere o manichiura cat mai deosebita, dar si rezistenta in acelasi timp.

Si pentru ca femeile ocupa un alt loc in societate la momentul actual, acestea fiind intalnite in domenii diverse, inclusiv in mediul de afaceri, multe dintre femei opteaza pentru tehnica unor unghii cu geluri semipermanente colorate.

Gelurile semipermanente sunt mai putin daunatoare decat gelurile clasice si acestea sunt ideale pentru femeile versatile ce nu vor sa aiba aceeasi manichiura pentru mai mult timp. Durata lor de rezistenta este similara cu cea a ojelor semipermanente, insa in acelasi timp sunt mai usor de utilizat, fiind ideale si pentru a face trecerea de la manichiura realizata preponderent in salon, sub lumina ultravioletelor, catre unghiile naturale.

Un gel foarte apreciat de catre doamnele si domnisoarele din toata lumea este Bio Sculpture gel semipermanent colorat, un gel inovator care se aplica cu usurinta si care poate rezista chiar si pana la 3 saptamani. Formula extrem de pigmentata si light ofera o nuanta opaca si impecabila care se usuca in mai putin din jumatate din timpul asociat unei manichiuri clasice cu gel sau oja semipermanenta.

Aceste tipuri de geluri evo sunt indicate pentru toate persoanele care sunt la inceput de drum si vor sa invete cum se realizeaza o manichiura impecabila si rezistenta, cat si persoanelor avansate care deja fac cariera in domeniul infrumusetarii manichiurii. Introducand gelurile semipermanente in kit-ul tau de infrumusetare vei afla cat de usor este sa-ti realizezi tu insati, chiar si acasa, o manichiura prezentabila si de efect.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

2 Comments

  1. viatainculori Valeria Chertes spune:

    Mulțumim pentru recomandare

  2. viatainculori Cristina Dragomir spune:

    nu am auzit pana acum despre aceste geluri, dar daca sunt mai usor de aplicat decat oja semi, atunci trebuie sa le incerc si eu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.