Bucatarie mica – Cum se mobileaza

Bucataria este considerata inima casei, pentru ca este adesea locul in care petreci mai mult timp cu familia si prietenii? Dar cum sa faci asta daca bucataria este prea mica? Poate fi, chiar si asa, cel mai important colt al casei noastre? 

Raspunsul este da: este suficient sa stii sa-l amenajezi pentru a-l face mai presus de toate extrem de functional, dar in acelasi timp, cu un design deosebit. Bucataria trebuie sa fie confortabila si practica si pentru asta sa stii dimensiunile nu sunt atat de importante. Este suficient sa alegi mobilierul potrivit. Pentru a-ti fi mai usor, te invitam sa accesezi site-ul kuechentreff.ro unde poti descoperi o gtama impresionan ta de bucatarii la comanda. Vorbim despre produse de mobilier fabricate si montate in Germania, cu finisaje deosebite si elemente tehnice de calitate. Pe site sunt disponibile foarte multe modele de bucatarii din care poti sa alegi sau iti poti crea singur bucataria datorita configuratorului prezent pe site. 

Deci daca iti doresti bucatarii germane ca acestea, nu trebuie decat sa te hotarasti ce vrei si sa comanzi. Si, sa stii ca echipa poate realiza si bucatarii pentru spatii reduse. Atunci cand avem de-a face cu un apartament mic, daca trebuie sa decidem cumsa iluminam mai bine camera. Este intr-adevar important sa ai cea mai buna iluminare, atat pentru ca lumina este utila gatitului, cat si pentru ca un spatiu luminos pare mai mare decat este de fapt.

Pentru un studio, bucataria trebuie sa fie deschisa spre zona de zi, aproape de masa, poate fi o bucatarie simpla, posibil asezata langa fereastra (sub care sa asezi chiuveta). Daca, pe de alta parte, casa este putin mai mare, se poate separa bucataria cu o fereastra sau se poate crea o „chicineta” separata de zona de locuit printr-o trapa de servire. 

Pentru o bucatarie mica, idealul este ca peretii sa fie albi sau, in orice caz, de o culoare deschisa, deoarece acest lucru face ca incaperea sa para mai mare, chiar si mobilierul trebuie sa fie in culori deschise. Daca spatiul este prea mic, este mai bine sa optezi pentru usi glisante, in special pentru partea inferioara a mobilierului, in timp ce pentru partea superioara poti utiliza usi din sticla, care amplifica spatiul. 

In general, este mai bine sa optezi pentru mobilier la comanda, personalizabil, care iti permite sa profiti la maximum de spatiu. Toti centimetrii trebuie, de asemenea, exploatati in inaltime cu dulapuri deschise. Pentru mai multe optiuni si informatii, te invitam sa accesezi siet-ul Kuechentreff.ro

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares