Gotek.ro ne aduce un nou nivel al iluminatului auto prin tehnologia LED

Inca de cand au fost puse bazele civilizatiei moderne, oamenii au incercat sa gaseasca diferite modalitati prin care utilizand cat mai putine resurse, sa obtina cat mai multe rezultate, indiferent despre ce ar fi vorba. Acest aspect a devenit cu adevarat important in ultimele decenii, cand oamenii si-au dat seama ca unele dintre actiunile noastre afecteaza in mod iremediabil planeta.
Pentru a limita sau chiar indeparta riscurile la care este expus mediul inconjurator, multe companii si organizatii au cautat solutii mai fiabile si mai „curate” prin care industria sa poate continua si chiar sa poate evolua dar cu un impact negativ mult mai mic. Astfel, au fost abordate cu timpul alte modalitati prin care sa fie creata energia fara de care nu am mai putea avea o viata normala in zilele noastre.

Schimbari semnificative au fost facute si in industria auto astfel incat masinile care ies acum pe portile uzinelor sa fie cat mai putin poluante. Ideal ar fi ca acestea sa nu mai polueze deloc insa este un ideal inca greu de realizat in toata industria de la nivel mondial. Asta pentru ca masinile electrice dar si cele hibrid inca au un pret destul de mare iar in multe tari nu exista locatii speciale in care acestea pot fi incarcate, si aceste amenajari fiind destul de complexe si care au un cost mare.
De baza raman inca autoturismele care functioneaza cu ajutorului combustibililor fosili precum benzina si motorina datorita pretului lor mult mai accesibil dar si al carburantilor. In orice caz, automobilele moderne emit mult mai putine noxe decat cele vechi la care se poate vedea clar fumul negru ce iese pe teava de esapamanet. De asemenea, acestea au si un consum mult mai mic oferind in schimb o performanta mai buna.

Datorita numeroaselor descoperiri si avansari din tehnologie, multe sisteme auto au fost imbunatatite atat in ceea ce priveste performantele oferite dar si consumul de energie, fapt care ajuta la scaderea consumului total al masinii. In aceasta categorie intra fara indoiala si farurile si alte sisteme de iluminare precum indicatorii de pe bord si alte surse de iluminat din interior si din exterior. Trecerea in cazul multor modele de la becurile clasice, cu halogen, la becurile LED a adus de la sine un consum mai mic de energie si in consecinta si de carburant, fapt pentru care din ce in ce mai multi posesori de masini aleg sa le inlocuiasca cu vechile becuri auto.

Daca sunteti in cautare unor becuri LED auto de cea mai buna calitate, recomandarea mea este magazinul Gotek, https://www.gotek.ro, unde puteti gasi o gama larga de becuri LED pentru faruri dar si pentru alte sisteme de iluminare auto precum si diverse alte accesorii auto. Ei stiu cat de mult inseamna pentru un client sa obtina ceva de calitatea, de aceea produsele din magazin provin de la cei mai buni producatori din domeniu. Este posibil sa aiba si un pret ceva mai mare insa raportul calitate-pret este mai mult decat multumitor.

Exista cateva diferente distincte intre becurile LED si cele clasice atat in ceea ce priveste functionarea cat si consumul. Acestea au un consum foarte mic insa emit o lumina foarte puternica dar totodata mai placuta ochiului uman. Ca si durata de viata, becurile LED rezista mult mai mult ca celelalte chiar si in conditii de functionare non-stop. De asemenea, acestea nu produc caldura si nu exista astfel riscul ca farurile sa se abureasca pe interior, fapt care ne poate afecta mai ales atunci cand conducem noaptea.
In unele cazuri poate parea ceva mai dificil sa instalam noi unele becuri. Cel mai bine este sa apelam la ajutorul unui specialist. Totodata, putem apela si la cei de la Gotek, care ne ofera suport tehnic telefonic atunci cand intampinam anumite probleme. In ceea ce priveste instalarea, ne sunt prezentate cateva informatii despre aceasta procedura si pe site-ul magazinului alaturi de alte informatii referitoare la transport, returul sau incluirea unui produs.

Becurile LED de la Gotek sunt potrivite pentru a fi instalate pe orice masina. O banda LED montata pe plafonul masinii va produce destula lumina pe timp de noaptea incat am putea spune ca este de fapt zi. Aceasta poate continua sa lumineze chiar si dupa oprirea motorului masinii datorita proprietatii de transfer a curentului pe care o prezinta fiecare dioda. Nu este insa cazul sa va speriati pentru ca in cele din urma se vor stinge de tot.

Exista din pacate si posibilitatea ca unele erori sa apara pe bord la instalarea unui nou bec LED insa acestea pot fi sterse cu ajutorul unui soft bun si totul va functiona ca nou. Acest lucru nu poate fi prevenit inca dar nici nu se va intampla de fiecare data, in special daca sunt utilizate becuri de calitate.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

1 Comment

  1. viatainculori Valeria Chertes spune:

    Mulțumim pentru informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares