Medicina holistica si abordarea dezintoxicarii fizice si psihice

In ultima perioada medicina holistica a inceput sa devina tot mai cunoscuta si apreciata datorita tehnicilor abordate in procesul de vindecare pentru diferite boli. Sistemul imunitar are toate sansele de a-si recupera buna functionare atunci cand sunt aplicate tehnici de dezintoxicare fizica si psihica.

In cartea Dezintoxicarea fizica si psihica Mihaita Toma sunt prezentate mai multe informatii care au rolul de a ajuta cititorul sa inteleaga mai bine si mai eficient modul in care isi poate dezintoxica organismul atat la nivel psihic si emotional cat si la nivel fizic.

Dezintoxicarea fizica si psihica – doua procese diferite care se intalnesc la mijlocul drumului

Dupa ce are loc o dezintoxicare fizica corecta, un proces care va dura atat cat este necesar pentru ca organismul sa elimine toxinele fizice care s-au depozitat in interiorul sau, este important sa aiba loc si dezintoxicarea psihica. Pentru a face totul corect se recomanda ca fiecare persoana sa utilizeze o carte dezintoxicarea fizica si psihica, in care sa fie prezentate cele mai bune tehnici in sensul acesta.

Pentru dezintoxicarea fizica sunt abordate metode precum consumarea unui numar mare de alimente alcaline. Alimentatia optima a unei persoane sanatoase este formata din 80 de procente de alimente alcaline si 20 de procente alimente acide. Alcalinizarea organismului este foarte importanta in procesul de dezintoxicare. De asemenea, tehnicile de dezintoxicare ar trebui sa fie aplicate de 2 ori pe an pentru a evita depozitarea unui numar foarte mare de toxine. O alta recomandare este aceea de a evita trecerea la o alimentatie nesanatoasa si dezechilibrata dupa dezintoxicarea fizica.

In momentul in care corpul este armonizat din acest punct de vedere, vibratia sa se va modifica fiind mult mai inalta. Aceasta vibratie ridicata aduce beneficii asupra corpului la nivel fizic. Faptul ca este schimbat modul de a trai si de a gandi este foarte important dand mai multe sanse organismului sa primeasca energie divina, ziditoare si vindecatoare.

Prin intermediul acestor procese este dobandita vointa, putere de intelegere, claritate si liniste. De asemenea, fiecare persoana care a trecut prin procesul de dezintoxicare poate sa iubeasca si sa aprecieze mai mult persoanele din jurul sau, actiunile celorlalti, viata in sine, natura si universul.

Este important ca cele doua etape ale dezintoxicarii sa fie concomitente pentru ca rezultatele sa fie cele mai relevante si persistente, generand vindecarea si identificarea propriului sine.

Cartile din domeniu pot fi considerate adevarate planuri de abordare si obtinere a unei stari de bine pe termen lung, pe baza unor tehnici complet inofensive dar foarte eficiente asupra intregului organism indiferent de caracteristicile sale specifice. Informatiile despre ce ar trebui sa faca sau nu o persoana care vrea un echilibru emotional puternic si un organism sanatos sunt unele dintre cele mai importante oferite in cartile de medicina holistica.

In ceea ce priveste dezintoxicarea psihica, aceasta va aduce o stare de bine generala a persoanelor care practica tehnicile de eliminare a toxinelor emotionale. Toxinele mentale sunt reprezentate de griji, ganduri negative, enervare, idei preconcepute, idei fixe si stres. Toxinele emotionale sunt considerate certurile, rautatea, ura, invidia, stresul, lacomia si conflictele de orice fel.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares