Acces rapid la o lista completa cu companii din tara noastra

O evidenta a firmelor din Romania este o resursa optima care poate fi folosita cu incredere pentru identificarea viitorilor clienti care vor face cunostinta cu persoanele cele mai indicate pentru a lega parteneriate in afaceri de lunga durata.

Clientii cu care dumneavoastra colaborati pot contribui semnificativ in cresterea vanzarilor, renumele pe piata, dar si dezvoltarea societatii sunt doar cateva avantaje. Si cum gasirea clientilor potriviti poate deveni un impediment inca de la primii pasi pe piata afacerilor, o baza de date cu toate firmele din Romania poate fi de un real folos.

Organizata intr-un mod cat mai eficient pentru a deservi tuturor celor in cautare de clienti, baza de date este disponibila in format editabil pentru ca procesarile ulterioare sa poata fi realizate cu un minim de efort.

Aceasta baza de date poate fi disponibila pe suport cd lista firme pentru a facilita accesul de fiecare data cand este cazul. Iar pentru a verifica functionalitatea ei si a constata calitatea informatiilor puse la dispozitie, portalul nostru  va ofera posibilitatea de a testa gratuit baza de date.


Structura bazei de date cu firme din Romania

Atat lista firmelor nou infiintate asa cum apar in resursele Monitorului Oficial si al Ministerului Finantelor, cat si cea cu societatile cu vechime pe piata din Romania compun baza de date cu firme propusa de portalul marketingbiz.

Aceste date firme care se afla la baza listei cu firme sunt organizate pe domenii de activitate pentru ca toti cei care solicita accesul sa se foloseasca de respectivele date pentru a organiza campanii de marketing si alte evenimente de promovare.

Lista cu firme de care dumneavoastra aveti nevoie poate fi personalizata in functie de targetul si cerintele avute. Astfel, se va putea contura profilul sau profilurile potentialilor clienti care pot fi direct interesati de serviciile si produsele pe care le furnizati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *