Aparatele împotriva dăunătorilor sunt foarte utile

De curând am aflat că există o firmă care comercializează dispozitive împotriva a fel și fel de vietăți pe care nu le dorim în preajma noastră: diverse insecte, păsări și animale domestice ori sălbatice. Nu vă pot recomanda unul singur, fiindcă toate aparatele împotriva dăunătorilor sunt foarte utile.

Iată ce fel de aparate puteți găsi pe www.pestrepeller.ro:

– aparate anti-păsări,

– aparate anti-rozătoare (pentru mașină, pentru casă și grădină),

– aparate anti-cârtițe,

– aparate anti-câini,

– aparate anti-gândaci,

– aparate anti-insecte (împotriva muștelor, împotriva țânțarilor),

– aparate anti-pisici,

– aparate anti-dihori,

– aparate anti-reptile,

– aparate anti-animale sălbatice,

– aparate anti-pureci,

– aparate anti-furnici,

– aparate anti-păianjeni,

– aparate anti-lilieci,

– accesorii pentru aceste aparate (alimentatoare).

Toate aceste aparate nu sunt toxice pentru utilizatori și funcționează cu sunete și ultrasunete. De obicei, astfel de aparate alungă mai multe feluri de dăunători.

Pe lângă acestea, personal, foarte interesant mi se pare și aparatul antiefracție Attack Dog H1 70555. Mi-ar fi extrem de util, atunci când aș pleca de acasă pentru mai mult timp. Aparatul pune pe fugă orice infractor care încearcă să pătrundă prin efracție, prin emiterea unui sunet de lătrat fioros de câine de pază.

Aparatul are încorporat un senzor care detectează zgomote și vibrații, ca atunci când cineva sună sau bate la ușă, după care se activează un lătrat agresiv de câine. Având aplicare mobilă și posibilitatea de decuplare, pot așeza dispozitivul pe o masă în casă ori afară, lângă un zid umbrit. L-aș putea atârna și pe perete, la o înalțime de 0,8-1,5 metri.

Alimentarea se poate face prin USB, dar și cu baterii reîncărcabile 3×1,2V DC AAA Micro NiMH 850mA (incluse in pachet). Are buton off, on woof1 (câini agresivi de talie mică), on woof2 (câini agresivi de talie mare). Ei da, un astfel având un astfel de aparat, aș pleca fără grijă în concediu, chiar cu ușa le la intrare descuiată.

Din păcate, încă nu s-a inventat niciun aparat care să alunge proștii, dar putem spera că cercetătorii lucrează intens la acest proiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *