Bomboanele de cafea Kopiko, micile plăceri vinovate

Se spune că bomboanele de cafea numărul 1 în lume se numesc Kopiko. Acestea sunt bomboane gustoase de cafea fără zahăr cu o aromă sublimă care provine de la boabele de cafea naturală cultivate pe insula de paradis, Java. Kopiko – senzualitate și aromă intensă într-o bomboană de cafea, una dintre micile plăceri vinovate ale persoanelor cu bun-gust, dar și ale diabeticilor.
kopiko

Pe piața internă există puține produse destinate celor care suferă de diabet, iar prezența bomboanelor Kopiko e cu atât mai apreciată. Solul fertil și vulcanic al insulei Java și climatul tropical local se combină perfect pentru a crea condiții ideale de creștere a celei mai bune cafele din lume, Java Coffee.

RO–NIRO SRL este o firmă cu activitate din anul 2002 pe piața comercială din România, specializată în importul de comerț și consumabile. De-a lungul anilor, a înregistrat creșteri constante ale cifrelor de afaceri. În anul 2015, RO-NIRO SRL se poziționa deja în topul firmelor, câștigând locul 1 în Top Profit România, județul Sibiu, domeniul 4663: comerț cu ridicata al mașinilor pentru industria minieră și construcții.

Bazându-se pe experiența acumulată de-a lungul anilor de funcționare, firma este în căutarea unor parteneri puternici alături de care să facă distributie bomboane Kopiko la nivel național și regional. În întâmpinarea acestora firma vine cu pachete flexibile și adaptabile precum și cu un program integrat de marketing pentru a susține efortul de vânzare.

Există bomboane Kopiko Original la pungă de 100 g și la stick de 40 g. Un stick care conține 10 bomboane Kopiko Original. Bomboanele conțin 4,9% extract de cafea din boabe de cafea java atent selecționate. O cutie conține 24 de batoane și există 6 cutii pe bax. Valoare energetică e de 436,3 kcal, iar fiecare bomboană este ambalată individual în folie.
Același gust inconfundabil de cafea naturală Java Premium găsim într-un ambalaj practic Kopiko sugar free la pungă de 75 g și Kopiko Cappuccino de 100 g. O pungă are 25 de bomboane, existând 12 pungi pe bax. Bomboanele conțin 2,45% extract de cafea din boabe de Cafea Java Premium atent selecționate. Valoarea energetică este de 448,6 kcal.

Consumând o bomboană Kopiko Original, savurezi, de fapt, efectele unei cești de cafea naturală Java Premium. Astfel de bomboane fără arome artificiale și fără zahăr, dar conținând extract de cafea naturală sunt un răsfăț aromat atât pentru cafegii de renume, cât și pentru iubitorii de cappuccino.

Trebuie să mai adaug faptul că bomboanele Kopiko sunt preferatele familiei de ceva vreme și momentan, nu credem că ne vom schimba tabieturile cât de curând!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *