Bonilash, inlocuitorul permanent al rimelului

Genele lungi si intoarse ofera privirii un aer seducator si misterios. Din cele mai vechi timpuri femeile care nu au avut gene lungi, dese si intoarse au apelat la diferite strategii:
-le-au tuns cu forfecuta pentru a se indesi
-le-au dat cu ulei de ricin (se spune ca produsul are efecte miraculoase asupra parului in general)
-au apelat la ajutorul rimelului.
Niciuna dintre solutii nu este cel putin la fel de buna ca Bonilash. Serul pentru cresterea si regenerarea genelor este rimelul cu efect permanent, care spre deosebire de produsul cosmetic vine cu urmatoarele imbunatatiri:
-nu necesita demachiere in fiecare seara. Bonilash se aplica pe pleoapele curate, dar nu necesita inlaturarea lui ca rimelul. Stim foarte bine cat de greu se scoate din gene rimelul rezistent la apa, de exemplu.
-este incolor, nu murdareste fata atunci cand ploua, ninge sau transpiram. Nici nu se vede, iar efectul lui este permanent.
-nu provoaca alergii, usturimi si inrosiri ale ochiului, asa cum produce rimelul. Trebuie sa se evite insa orice contact direct al serului cu ochii.
-in timp ce rimelul determina slabirea si caderea genelor sau arderea lor, Bonilash asigura cresterea si alungirea genelor, ingrosarea si indesirea acestora ca si hranire, hidratare si regenerare.
Principala substanta pe care o contine gelul pentru cresterea genelor este bimatoprost, stimulant pentru gene.
Desi dupa 5-6 saptamani genele vor arata ca si genele false sau rimelate din belsug, cu toate acestea este recomandat sa va continuati tratamentul fiind o modalitate excelenta de intretinere a acestora.
Trebuie neaparat sa le sustineti fiindca sunt aproximativ 200 de gene pe pleoapa superioara si 100 pe cea inferioara, iar daca se raresc si privirea noastra isi pierde farmecul, dar dincolo de rolul estetic, ele sunt gardienii care feresc ochii de impuritati, gaze mici, particule de praf si filtreaza lumina soarelui ca acesta sa nu ne raneasca ochii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *