Bronco Billy

După ce-am reușit să adun majoritatea filmelor cu Charles Bronson, am făcut rost și de filmele cu Clint Eastwood. Consider că aceste filme nu trebuiesc uitate sau pierdute, cum la fel, nu trebuie făcut cu filmele lui Charlie Chaplin sau Stan și Bran.
Abia am terminat de văzut filmul Bronco Billy. Nu țin minte să-l mai fi văzut vreodată, însă mi-a plăcut. Tâmpițel, pentru copii, cu o poveste de dragoste între o fată bogată și un cowboy, filmul a avut cam de toate.
Cred că dacă-l vedeam pe vremea când aveam 8-9 ani, probabil devenea unul dintre filmele mele preferate.
Nu știu dacă voi ați văzut filmul, însă îmi pot aduce aminte 3 lucruri foarte mișto din el:

1. Camioneta GMC. De un galben muștar, era o camionetă din 1947. Mi-a plăcut la nebunie mașina aia. Aș vrea și eu una (echipată cu motor modern, evident). Doar caroseria să fie ca aia veche. GMC New Design Panel FC-100.
gmcÎmi plac mult camionetele. Iar astea închise, gen dubiță, au început să mi se pară atractive de acum câțiva ani. Dacă ai loc acolo de un pat și un mini frigider, ești boier. Te poți duce la mare liniștit, fără să-ți pese de cazare. Dai 20 de lei pe noapte în camping (dacă vrei, evident) și pentru 5 nopți ai plătit doar 100 lei, nicidecum 600-700 (minim). Plus drumul 200 lei dus-întors, iți faci un concediu cu 300 lei de n-ai treabă. Frigiderul îl poți umple de acasă cu mâncare, așadar acolo nu-ți iei decât niște suc, o pizza într-o seară și două gogoși, sau ce-și mai cumpără orice turist pe litoral.

2. Calul. Avea Bonco Billy un cal frumos, Buster. Și calul ăsta n-avea ochii negri, după cum îi au, de obicei, caii și vitele. Buster avea ochii albaștri! Nu făcea calul ăsta mare șmecherie, îl ducea p-ăsta în spinare și făcea plecăciuni.
buster-clintÎnsă mi-a adus aminte de niște jocuri de copii cu cai, pe care le jucam nu demult, după o căutare după jocuri gratis online. Ai acolo fel de fel de jocuri, din care poți înțelege caii mai bine. chiar te și învață (teoretic) cum să călărești.

3. Mașina decapotabilă a lui Billy. Un Oldsmobile Super 88 Convertible Coupe din 1960. Roșu, uina dintre culorile mele preferate, iar în loc de mâner la portierele mașinii, Billy avea… Două revolvere!
oldsmobile

Mă uit zilnic la un film cu Clint Eastwood. Se pare că astea-s toate, deoarece el nu mai joacă de câțiva ani. este destul de bătrân și nu se știe cât îl mai avem, din păcate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *