Care e cel mai bun studio de videochat?

Livestudio e unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din București. Unele modele lucrează aici de peste 8 ani. Livestudio e un lider pe piața de angajări videochat, are un număr mare de modele cu vechime, traineri individuali pentru fiecare nou model, cere și oferă corectitudine, legalitate și confidențialitate, profesionalism și dedicare 100%, are echipa exclusiv feminină, iar aici există intimitate, discreție și respect. Fiind o companie de top pe piața de videochat, în permanență caută să-și extindă echipa de modele cu noi angajate.
PIC-F

Încă din start studioul dorește ca fiecărui nou model să-i construiască succesul, care e și al său. Astfel, dorește ca modelul să câștige mulți bani, dar și să înțeleagă că beneficiul financiar e rezultatul muncii de echipă, în care studioul investește cunoștințe tehnice avansate, cursuri de limbi străine și de psihologie, echipamente performante și reclamă plătită, promovare pe cele mai profitabile platforme internaționale.

De altfel, la o simplă căutare a expresiei angajari videochat bucuresti, se poate observa că Livestudio e lider al acestui domeniu cu o vechime considerabilă. Iar vechimea pe piață înseamnă pentru studio un trecut curat, un istoric remarcabil al performanței și o sferă legală a desfășurării activității.

Condiții de angajare

 1. Modelul trebuie să aibă minim 18 ani,
 2. să cunoască bine limba română,
 3. să știe cel puțin o limbă străină scris, engleză sau franceză,
 4. să nu aibă vicii,
 5. să fie răbdătoare și să înțeleagă că succesul se construiește, nu vine pe fugă,
 6. să aibă un limbaj și o atitudine plăcute,
 7. să dorească să câștige mulți bani din videochat,
 8. să aibă un fizic îngrijit, să folosească machiajul și să aibă o atitudine feminină,
 9. să dorească să-și depășeșască limitele personale,
 10. să aibă o fire deschisă și să caute să fie un bun entertainer,
 11. să dorească să devină o persoană mai bună și să exceleze pe plan profesional.

De ce Livestudio – Livestudio e cea mai bună oportunitate când o fată caută angajări videochat. Aici i se oferă legalitate, seriozitate, discreție și, nu în ultimul rând, susținere. De fapt, susținerea e cea mai importantă în acest domeniu. În cadrul Livestudio, e învățată să ajungă model videochat de top, în timp ce obține rezultatele financiare dorite de la acest job încă din primele luni.

Ce primește o fată dacă lucrează aici

 1. Profesionalism și seriozitate – Adaptarea la noile realități, respectul, plățile corecte și la timp, fair-playul și devotamentul față de muncă au adus studioul la acest nivel.
 2. Salariu garantat sau bonus – Aici chiar i se oferă, nu doar i se promite. La Livestudio poate primi opțional un salariu garantat de până la 4500 lei, pe o perioadă de 3 luni, deci un venit de minim 1000 de euro garantat. Dacă e un model exemplar, o fată serioasă și devotată Livestudio, acesta o va răsplăti cu bonusuri.
 3. Concursuri cu premii consistente – Livestudio organizează periodic concursuri pentru toata lumea. În cadrul Livestudio nu sunt premiate doar modelele care câștigă cel mai mult. Aici toată lumea e egală și toate modelele videochat au o șansă.
 4. Teambuilding și socializare – Livestudio organizează ocazional petreceri la mare, la munte, în funcție de sezon. Se răsplătește fidelitatea, de aceea Livestudio nu scapă nicio ocazie de a petrece alături de modelele videochat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *