Casa noua, lustra noua

Achizitionarea unei locuinte este visul oricarei persoane. Desi nu multi reusesc foarte repede sa isi achizitioneze o locuinta, eu am avut aceasta sansa. Acum o luna m-am mutat la casa noua si, pentru asarbatori, m-am gandit sa aduc un obiect pentru a marca evenimentul. Cum aveam nevoie de o lustra in camera de living, am decis sa o cumpar de pe site-ul savelectro.ro. Produsele de pe magazinul savelectro.ro sunt foarte avantajoase, deoarece gama lor cuprinde corpuri de iluminat, becuri led, banda led si spoturi led.

Mi-a luat ceva timp pana sa ma hotarasc la o lustra anume, insa am decis ca voi merge cu un model minimalist si modern.

Am comandat modelul de pendul Hemisphere Hit Black-Gold S 6777, de la producatorul Nowodvorski.

Acest tip de pendul este foarte interesant, din punct de vedere vizual, deoarece pe suprafata lui sunt prezente anumite forme asemanatoare cu craterele de pe Luna.

Pendulul este de culoare neagra, iar interiorul este intr-o nuanta de auriu pentru a amplifica lumina de la bec. Pendulul Hemisphere functioneaza folosind becuri led de 60 W. Per total, pendulul are o lungime de 95 cm, un diametru de 34 cm, iar lungimea cablului este de 0,80 m.

Dupa ce am plasat comanda pe site-ul savelectro.ro, acestia mi-au raspuns imediat, printr-un un e-mail, confirmand trimiterea comenzii. La doua zile de la plasarea comenzii, am fost anuntat telefonic de curier ca voi primi pachetul.

La primirea coletului am fost impresionat de cat de bine a fost ambalat pentru o protectie mai buna in timpul transportului.

De acum inainte voi cumpara corpuri de iluminat si accesorii pentru acestea strict de pe site-ul savelectro.ro, deoarece am facut o investie foarte buna, de care nu ma pot plange.

Pendulul arata extraordinar si toti prieteni mei au apreciat design-ul modern. Savelectro.ro ofera doar cele mai bune produse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *