Cateva momente la un service auto

Am vazut cum arata un aparat geometrie roti 3D, eram tare curioasa sa vad cum arata acest echipament cu ajutorul caruia reglam unghiul de fuga al masinii.

Cunoscut si sub numele de stand geometrie directie roti 3D, asa cum i se spune de obicei in majoritatea service-urilor auto, acest echipament este deosebit de util si folositor in interiorul service-urilor auto.

De obicei de aceasta verificare a masinii se ocupa fratele meu, care se ocupa de altfel de tot ceea ce tine de masina, inspectia tehnica, asigurarea, verificari la masina, schimburi si altele, insa acum era urgent sa imi reglez unghiul de fuga.

Cum fratele meu este plecat din oras pentru o perioada, iar sotul meu are un program destul de incarcat, la recomandarile lor am mers intr-un service auto sa imi reglez unghiul de fuga al masinii.

Cei din service, m-au poftit in interior, deoarece afara era o vreme foarte urata si au fost foarte draguti sa ma lase sa asist la procedura de reglare a unghiului de fuga.

In mintea mea o vedeam altfel, si am ramas placut surprinsa sa vad cum aparatul este conectat la masina si cum pe un monitor se indica ce reglaje trebuiesc efectuate astfel incat totul sa fie reglat in parametrii optimi.

Verificare nu a durat foarte mult, apoi un angajat al service-ului mi-a scos masina si a facut o plimbare scurta cu ea, a condus-o sa vada daca totul este in regula.

Totul a fost verificat foarte minutios din cate am observat, iar aparatul minune cum imi place sa l numesc a facut o treaba foarte buna.

In felul acesta am vazut si eu cum arata un service auto, ba mai mult am vazut si echipamentele din interiorul lui cu ajutorul caruia masinile sunt verificate,  reparate si aduse la starea optima de functionare pe soselele noastre.

One thought on “Cateva momente la un service auto

  1. Un pic norocoasa ati fost deoarece ati avut parte de o echipa cum ar trebui sa existe in toate service-uri noastre, adica nu va mai gasit niste jocuri in bielete, bucsi uzate ,rulmenti dusi, amortizoare curse,sau mai stiu eu ce minune le mai da prin cap,asa ca un banal reglaj de unghiuri se poate transforma intr-un RK al partii din fata a unei masini ,care binevoitori cum sunt tot la ei puteti sa le faceti contra cost dar cu o substantiala REDUCERE bineinteles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *