Cauti un motor electric monofazat de calitate?

Foarte multi dintre voi probabil ca ati auzit despre motoarele elctrice monofazate, insa nu foarte multi oameni stiu care este treaba cu acestea.

In cuvintele urmatoare o sa va vorbesc putin despre ce rolul unui motor electric monofazat si despre domeniile in care sunt acestea utilizate.

Rolul unui motor electric monofazat este acela de a transforma energia electrica, in energie mecanica iar principalul domeniu in care sunt utilizate este cel casnic, pentru aplicatii casnice mai exact, unde sistemul trifazat de tensiuni nu poate fi utilizat.

Exista motoare electrice monofazate care au un condensator si motoare ce au doua condensatoare in componenta, motoarele ce dispun de un singur condensator   fiind acelea care nu necesita un cuplu de pornire mare, adica pentru aplicatiile sa zicem asa, mai lejere iar motoarele electrice cu doua condensatoare, fiind evident utilizate pentru aplicatii ce necesita automat o putere mai mare.

Curentul electric monfazat, nu poate produce camp magneic invartitor, deoarece este pulsatoriu, adica variabil in timp si fix in spatiu.

Daca va numarati printre aceia care sunteti in cautarea unui astfel de motor electric monofazat, atunci trebuie sa accesati site-ul celor de la Ci.ro unde veti gasi astfel de aparate de cea mai buna calitate dar si la preturi foarte avantajoase.

Pe site-ul acestora veti gasi motoare electrice monofazate la cel mai bun pret ce sunt in 2 poli sau in 4 poli, avand clasa de protectie IP55, clasa de izolatie H, fiind dotate cu rulmenti 2RS SKF Germania.  De asemenea motoarele eu regim de functionare continua S1 cu unul sau doua condensatoare dupa cum am specificat si mai sus.

Ca si putere, motoarele comercializate de cei de la Ci.ro, sunt de la 0.12 kW, pana la 3kW, cu turatii de 1000 rpm, 1500 rpm si pana la 3000 rpm, cu pozitii de montaj B3 – montaj cu talpa si B5 – montaj cu flansa mare .

Aici veti gasi o gama foarte larga de produse, avand asigurata si consultanta, in vederea alegerii celor mai bune decizii. Ci.ro va poate furniza din stoc ori la comanda, cea mai completa gama din categoria motoarelor electrice monofazate, la preturi extrem de avantaoase si corecte.

De asemenea, in cazul in care sunteti interesati de achizitionare unui motor electric, de exemplu pentru referate, lucrari stiintifice si asa mai departe, nu ezitati sa ii contactati pe acestia beneficiind de cele mai bune servicii de consultanta punandu-va la dispozitie toate informatiile detaliate.

Pe site-ul celor de la Ci.ro, veti gasi pe langa o gama foarte variata de motare electrice monofazate, multe alte produse si echipamente indistriale, fiind impartite in urmatoarele mari categorii:

  • Motoreductoare
  • Transimii
  • SNEC
  • Elevatoare
  • Vibrare
  • Materiale tehnice
  • Conveioare

Pentru toate produsele ce compun aceste categorii exista descrieri exacte, asa ca pentru toate detaliile necesare, te sfatuiesc sa accesezi site-ul Ci.ro iar daca intampini vreo problema poti contacta aceasta echipa si cu siguranta orice nelamurire iti va fi clarificata imediat.

Fiecare client in parte va beneficia de solutii tehnice intuitive si adaptate, deoarece fiecare client este unic prin nevoile sale. Astfel se doreste ca fiecare sa beneficieze de tot ce-i mai bun, echipa Ci.ro angajandu-se sa gaseasca impreuna cu voie cele mai bune solutii tehnice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *