Ce ți-e și cu Black Friday ăsta…

xjocuriCa și anul trecut, azi m-am trezit pe la 6 fără 5, ca să fiu sigur că prind ceva de Black Friday. Până la 7 fără ceva când s-a dat drumul la magazin, am băgat niște Far Cry 4. Asta că tot mă plângeam că nu există shootere lungi. Mă și plictisesc în ăsta după 3-4 ore de jucat…

Asta deoarece am făcut o pauză de jocuri cu masini gratis, deoarece ce-i prea mult, strică. nici LOL n-am mai băgat de vreo două săptămâni așa. Țin minte când aveam și monitorul și placa video defecte, am dat drumul la un joc după 2 luni. Nici nu mai știam să joc (nu că acum aș fi expert, am ajuns în Bronze 5). La fel ca-n vacanțele de vară, din copilărie. Veneam înapoi la școală în clasa următoare și scriam indescifrabil. Îmi luau vreo 3 zile ca să încep să scriu iar citeț. Citeț am zis, frumos n-am scris niciodată.

Și revin la Black Friday ăsta care-a trecut. Mi-am luat ceva. Neveste-mii telefon, comandă pe care n-am putut-o ridica deoarece nu era la showroom, asta după ce mi-au spus că e. Tot răul spre bine, deoarece am renunțat la ea, luându-i alt model de telefon, de la altă firmă.

Am mai comandat un SSD la 79 lei, două stickuri de memorie, unul de 32 și unul de 64 giga, să fie, am să le ofer cadou pe blog. Altă comandă a mai fost pentru un HDD de 1 tera. Însă din toate comenzile astea, cred că voi lua doar SSD-ul și stickurile de memorie. Îmi ajung 300 de giga pentru încă un an, când sper să prind un alt HDD la un preț bun. Sau îl iau de la băieți, în garanție, tot la 160-150 lei.

Însă acum e târziu, mă duc la culcare. Asta după ce mai bag jumătate de oră de joc cu mașinuțe. M-a acaparat xjocuri ceva de speriat. Țin minte că n-am mai fost așa prins de un joc de pe vremea supaplexului.

Păcat că nu se mai fac jocuri cum erau pe vremuri. Sau poate sunt doar eu nostalgic…

One thought on “Ce ți-e și cu Black Friday ăsta…

  1. Stim ca va plac foarte mult jocurile de memorie asa ca noi astazi am pregatit un joc nou in care sa fiti alaturi de zanele voastre indragite, Winx, ca sa va jucati descoperind cartile perechi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *