Ce trebuie sa stii cand iti alegi un ecograf!

Tocmai pentru ca am fost intrebati care ar fi criteriile dupa care am urmari achizitionarea unui ecograf, am hotarat sa scriem acest articol. Totul in sprijinul dumneavoastra!

   Cei mai importanti factori de care tre sa tii cont daca iti cumperi un ecograf:

  • Performanta si dotarea aparatului de ecografie.
  • Pretul ecografului si garantia sa, post-garantia.
  • Numele producatorului si detaliile tehnice.
  • Recomandarile celor care au cumparat un ecograf asemanator sau ale specialistilor in domeniu.
  • Portofoliul de ecografe si avantajele acestuia.

            

Ce trebuie sa stii despre ecograful 3D si cel 4D?

 

     Vrei sa stii ce boli poti depista cu ecografe 3D si 4D? Atunci vizualizeaza toate structurile anatomice cu ajutorul celor mai performante ecografe cu ultrasunete.

    Cand vorbim de un astfel de ecograf, clar facem referire la cele mai bune solutii, fara radiatii, fara efecte adverse, fara sedare, fara nicio abordare agresiva sau dificila. Pur si simplu vorbim de cele mai noi inovatii in materie de ecografii. Datorita sondelor si explorarii ecografice, se pot depista cu usurinta toate modificarile din structura organelor si anume: tulburari metabolice, formatiuni tumorale, boli inflamatorii, fluxuri de sange si depistarea acestora, in special in cazul pacientilor care sufera de diabet zaharat, etc.

     In concluzie, daca vei tine cont de aceste criterii, sa fii sigur ca vei alege ecograful potrivit tie si nevoilor tale, sau ale pacientilor.

accuvix-a30-gi-big03

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *