Cea mai buna oferta de incaltaminte de designer pentru barbati in sezonul de vara

Espadrile, loafersi, sandale sau adidasi? Fiecare tip de articol de incaltaminte are farmecul si functionalitatea sa, dupa cum vom descoperi in cele ce urmeaza.
Impletind nevoia de confort maxim la purtare si stilul cu mestesugurile traditionale, noile modele de espadrile par o abordare mediteraneana din perspectiva tinutelor casual. Cu cusaturi colorate si minimaliste, espadrilele pentru barbati sunt elemente care pot accesoriza cu succes orice vestimentatie lejera, de vara. Modelele de espadrile pentru barbati de la Pepper sunt comode si au design-uri in tendinte.


Depinde de gusturile fiecaruia ce pereche alege pentru o iesire in oras, pentru plimbare sau mers la plaja. Print-urile alb-negru, dungile, constrastele, imprimeurile grafice etc. pot sublinia un spirit mai indraznet, in vreme ce modelele simple transmit un aer mai clasic, putand sa fie asortate intr-o varietate larga de ocazii, atat la tinute de zi, cat si de seara, datorita versatilitatii lor.
Loafersii constituie alegeri la fel de accesibile si in tendinte. Fie ca vreti sa mentineti un grad de formalitate sau sa ii purtati cu blugi la o tinuta casual de zi cu zi, nu aveti cum da gres integrandu-i in garderoba!
Sandalele sunt probabil una dintre cele mai vechi articole de incaltaminte inventate. De la sandale in stil traditional pana la cele mai moderne modele, designerii nu contenesc sa creeze decupaje neobisnuite, forme asimetrice sau minimaliste, incercand sa imbine cat mai armonios si echilibrat functionalitatea cu o estetica in trend.

Oferta Pepper de adidasi de firma barbatesti se caracterizeaza printr-un echilibru al noilor tendinte ale rafinamentului contemporan cu un design axat pe latura practica. Fabricate din materiale de inalta calitate, adidasii originali din colectiile Pepper imprumuta atractia si influenta modei stradale pentru a inspira si completa outfit-uri street, urbane. Combinatiile cromatice, jocurile de contrast sau non-culorile sunt elemente de design care nu lipsesc din cele mai noi lansari. Texturile variate si materialele precum neoprenul neted, plasele respirabile si imprimeurile diverse, suprapunerile de benzi si alte decoratii contribuie la farmecul celor mai in voga modele de adidasi pentru barbati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *