Ceasul din spatiu

Ceasurile de mana sunt printre cele mai apreciate accesorii purate de om. Atat barbatii, cat si femeile au adorat, inca de la primele aparitii, acest frumos obiect. Ceea ce putini stiu este ca, una din cele mai renumite marci de ceasuri din lume, a reusit sa faca un ceas atat de rezistent incat poate fi purtat si in spatiul cosmic.

Astfel, in 1962, astronautul Wally Schirra, a purtat in misiunea Mercury-Atlas 8 (Sigma 7), un Omega Speedmaster, unul din cele mai frumoase ceasuri barbatesti si primul ceas din istorie care a ajuns in spatiu. Trei ani mai tarziu, trei marci de ceasuri barbati au fost testate pentru a vedea cat rezista in conditii extreme. Printre acestea se afla si Omega Speedmaste.


A fost si cel care a castigat “batalia”. Acest model, dupa misiunea Mercury, a mai fost purtat de alti astronauti in misiuni precum Apollo 12, in 1969, Gemini 6, in 1965, sau celebra Apollo 13, in anul 1970. Omega Speedmaster a ajuns unul din cele mai apreciate ceasuri din lume si cele mai cautate de catre iubitorii si colectionarii de astfel de accesorii.

Din fericire, daca romanii isi doresc un ceas de colectie, Omega Speedmaster, au ocazia sa il achizitioneze, la preturi exceptionale, de la magazinul online Ceasmania.ro. Au atat ceasuri dama cat si ceasuri pentru barbati. Este printre putinele magazine autorizate in comercializarea ceasurilor de brand. Pe langa calitatea acestora, cumparatorul va avea parte si de un certificat de autenticitate ceea ce le face si mai pretioase.

Calitatile unui Omega Speedmaster sunt de neegalat. Este rezistent la temperaturi ridicate dar si scazute, la umiditate, soc, presiune scazuta si ridicata, vibratii. Cu acest ceas poti cuceri absolut orice, chiar si spatiul cosmic. Este ceasul facut pentru barbatii putenici, care nu se tem de nimic si care stiu sa aprecieze calitatea unui accesoriu precum un Omega Speedmaster. Nu ezitati sa contactati Ceasmania pentru a va achizitiona un ceas care a facut istorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *