Cel mai bun studio!

Ce face omul pentru bani? Răspunsul este năucitor de simplu: orice! Bine, aici trebuie detaliată treaba. Nu oricine poate face orice.
În principal lumea fuge de muncă necurată. Adică du-te sparge un cap, rupe o mână, vinde droguri, scoate-le p-astea 3 rusoaice la colțul străzii, fură o mașină etc. Nu-s mulți care se bagă în așa “afaceri”.

Însă mulțimea de bani pentru o zi de muncă ilegală poate fi cât 2-3 săptămâni de muncă la un birou. Sau pe stradă, depiunde unde ești și ce faci. Că verifici date, că le introduci în computer, că dai cu mătura sau că vinzi pâine. După 3 săptămâni sau chiar o lună faci banii pe care-i ia unul de vinde droguri într-o zi.
De aceea, pe zi ce trece, din ce în ce mai mulți se apucă de prostii. Însă și Poliția văd că din ce în ce își face treaba. Păcat că în majoritatea cazurilor prinde doar pionii. Capii nu-s niciodată prinși. Ori sunt mână în mână cu Poliția sau parchetul, ori sunt într-o țară cu care România nu are contract de extrădare, ori mafioții sunt nepoți, frați, rude cu Dumnezeu știe ce parlamentar, deputat sau mai sus…
Însă tu, ca pion, ești mâncat. Îți dă 6 ani că te-a prins cu 3 grame la tine. Doi ani per gram. Muncă ușoară și rapidă, temniță grea… Și cam ai multe șanse să te prindă.

Așa că mai bine ești cinstit. Sau te apuci de altceva. La limita legalității, dar fără a fi ilegal. Videochatul. Știu zeci de fete care-l practică. Te duci frumos la cel mai bun loc de videochat. Sexul e cea mai mare industrie mondială. În toate formele sale, de la colț de stradă, la reviste pentru adulți, la filme produse de nemți sau bâțâială în fața camerei web, din patul tău de acasă.

Mai jos de atât dau de petrol! Bun, atunci ce-i de făcut? Vrei locuri de munca? De ce nu zici așa? Dacă ești cu capul pe umeri și cu inima încă în țara ta, vrei locuri de munca Romania. Și-așa, pe dincolo dacă ești român, din căpșunar nu vei ieși. Așa că mai bine caută-ți aici de muncă. Aproape de familie și de rude. Și când vei fi bun în munca ta, te vor chema și ăia din afară, stai liniștit. Dacă vrei să pleci, trebuie să muncești.

Și cine zicea că pe ochi frumoși nu te angajează nimeni… Uite-l cum minte!

2 thoughts on “Cel mai bun studio!

  1. De multe ori, in Romania, se angajeaza si pe alte criterii. Nu doar pe ochi frumosi. Partea cu videochat-ul nu e noutate si nici nu e ilegal. Ramane la atitudinea ta. Oricum asta e cea mai veche meserie, ca sa nu mai spun ca si e una dintre cele mai banoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *