Cele mai tari party-uri pentru copii

ursitoarea intelepciunii copyCe însemnau pe vremuri petrecerile pentru copii, indiferent că era vorba de un botez, o zi onomastică sau altă ocazie specială? Un tortuleţi cu câteva lumânări, pe care trebuia să le stingă, de obicei, sărbătoritul. Dar dacă vrem să ţinem pasul cu noile tendinţe, avem la dispoziţie oameni specializaţi care să-i înveselească pe cei mici, cu ursitoare, spiriduşi, magicieni, personaje de basm şi de desene animate, maşini de fum, de balonaşe, tunuri de confetty şi tot ce mai cuprind cele mai tari party-uri pentru copii.
Sunt destule firme care organizează astfel de petreceri. Personal am căutat una profesionistă, care să-şi desfăşoare pe raza municipiului Bucureşti, care a avut clienţi de marcă şi o mare diversitate de servicii, care să poată pune la dispoziţie un DJ, un cameraman şi un fotograf şi care, nu în ultimul rând, are preţuri competitive. A fost de ajuns să caut pe internet „petrecere copii bucuresti” şi am avut de unde alege. În cele din urmă, am optat pentru Infinity Events şi m-am felicitat pentru inspiraţie.

Ne-au pus la dispoziţie locaţii petreceri pentru copii, clovni, magicieni, prinţese, zâne, vrăjitoare,  dar şi iepuraşi de Paşte, Moş Crăciun şi crăciuniţe, spiriduşi şi cele mai îndrăgite personaje de basm sau desen animat, confetti, decoraţiuni cu baloane, baloane modelate, pictură pe faţă, albume foto cu cele mai vesele momente de la petrecere, programe de animaţie, face-painting, jocuri şi concursuri interactive, tombole, decoruri personalizate pentru petreceri si multe altele, indiferent unde stabileasm că va fi locul petrecerii: acasă, la un loc de joacă sau la o grădiniţă.

Printre clienţii firmei se numără: Kanal D, Antena 1, Adevărul Holding, Romtelecom, Ryaiffeisen Bank, Acvatot, Okazii.ro, Fashion Days, IBM  Computers, Hartmann, Media Pro, Muzeul Naţional de Artă al României, Teatru Foarte Mic, Ministerul Agriculturii, Primăria Municipiului Bucureşti, Primăria Cernavodă, Primăria Teleorman, Penny Market etc.

Servicii oferite
Personaje de Halloween – include jocuri distractive pe întuneric şi o mulţime de surprize, modelaj de baloane, muzică şi dansuri (vampir, vampiriţa Elena, Dracula, zombie, vrajitoare, fantome şi altele).

Personaje de iarnă – jocuri interactive pentru toate vârstele, modelaj de baloane, pictură pe faţă, recuzită, toate consumabilele pentru copiii prezenţi, muzică şi dansuri, transport (Moş Crăciun, Crăiasa Zăpezii, Crăciuniţe, spiriduşi-elfi, reni, Om de Zăpadă, îngeraş etc.).

Mascotele originale Disney reprezintă un produs nou pe piaţă, pe care îl găsim doar la Infinity Events, acestea având acelaşi program diversificat: jocuri interactive, pictură pe faţă, modelaj de baloane, muzică şi dansuri.

Spectacole inedite de magie cu un magician profesionist, care realizează un spectacol live.

Karaoke tematic (include un sistem complet de karaoke, microfoane wireless, videoproiector, sistem de sonorizare playlist la alegere, MC/DJ).

Animaţie specială – personaje ca Hanna Montana, indian şi indiancă, Mickey şi Minnie Mouse, Spartacus şi Ştefania, Cenuşăreasa şi prinţul, piratul Jack Sparow şi pirateriţa, toate în spectacole de improvizaţie.

Accesorii pentru superpetreceri – maşină vată de zahăr, maşină balonaşe de săpun, maşină de produs fum, set party tematic (coifuri, farfurii, măscuţe, serveţele, trompeţele, pahare, paie, faţă de masă) şi tun de confetti, ghirlandă de baloane multicolore pentru decorarea intrării, balon jumbo umplut cu confetii şi balonaşe multicolore.

Serviciile speciale cuprind:
cameraman (filmare pe toată durata programului de animaţie, montaj video + personalizare material şi predare digitală pe DVD personalizat,
fotograf profesionist – pentru toată durata evenimentului, predare digitală pe DVD personalizat, 200 de fotografii editate integral,
DJ profesionist – sonorizare putere 500 W, boxe ideale pentru locuri de joacă, grădiniţe, apartamente, şcoli gimnaziale, case dar şi pentru grădină sau spaţii deschise, kit karaoke, mixer, microfoane wireless,
MC profesionist – moderatorul pentru petreceri ideale realizează o atmosferă perfectă pentru ca toţi copiii să se distreze cu adevărat, fără să se intimideze; sărbătoritul se va simţi special, iubit şi apreciat.
În plus, se oferă trasport gratuit în Bucureşti şi preţuri promoţionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *