Cine caută haine engros outlet?

În cazul în care aveți de gând să deschideți un magazin de îmbrăcăminte, după ce ați rezolvat o mulțime de probleme legate de obținerea autorizațiilor necesare și a unui loc cu vad, aveți nevoie de marfă cu care să vă umpleți rafturile, deci căutați haine engros outlet. Stocuri outlet, mixuri sau serii cu toate mărimile vi le pune la dispoziție un depozit de haine cu marfă primită direct de la producători. Brand Division SRL, prin intermediul site-ului outletstock.ro, poate fi un partener agreabil pentru dvs.
depozit-engros-1000x400

Această piață este plină de depozite de haine, însă OutletStock se deosebește de cei mai mulți competitori, pentru că este unul dintre cei mai competitivi furnizori outlet din întreaga Europa de Est, oferind numai marfă de o calitate excelentă! Se poate spune că, fiind înființată încă din anul 2007, având deci o mare experiență, această companie oferă articole provenite din lichidări de stocuri și surplus de producție ale unora dintre cele mai cunoscute mărci fashion din toată lumea. Pe o piață în care concurența este crâncenă, poți rezista numai printr-o maximă seriozitate, lucru pe care OutletStock l-a intuit imediat.

Strategia acestui depozit i-a permis să crească tot timpul și astăzi să poată oferi servicii complete în colaborare cu toți partenerii săi producători direcți. Scopul său este să vă pună la dispoziție cele mai noi colecții în ceea ce privește stilul, calitatea și modelele la prețuri foarte avantajoase.

Printre mărcile pe care vi le oferă se numără: Authentic Causals, Blend, Bon’a parte, Brandtex, Fresh Made, Jack&Jones, Lee, Miss Sixty, Noa Noa, Only, Pieces, Selected Femme, SelectedHomme, Stitch & Soul, Sublevel, Vero Moda, Vila, Wrangler, Zara și multe altele.

OutletStock oferă mii de modele de îmbrăcăminte provenite din lichidarea surplusului de producție și a stocurilor rezultate ca urmare a reînnoirii colecțiilor din reprezentanțele proprii ale marilor branduri internaționale.

Nu ezitați să contactați acest depozit de haine pentru a afla mai multe informații legate de stocurile curente disponibile pentru magazinele dvs. Se oferă asistență personală tuturor clienților, iar lucrătorii depozitului sunt disponibili permanent telefonic sau prin e-mail. De asemenea, vă putem pregăti și stocuri de mare diversitate pentru deschidere de magazine. Atenție! Pentru a face o vizită la outlet stock, aveți nevoie de programare prin telefon cu 24 de ore înainte.

Depozitul de haine colaborează direct cu mari și renumiți producători de îmbrăcăminte de firmă originală din lumea întreagă. Există îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii. Există și promoții, desigur. Pe site-ul lui, puteți găsi haine engros, haine de firmă, capete de colecție și stocuri de fabrică.

Aveți posibilitatea să comandați un pachet de 43 buc. la 6.00 €/buc., două pachete de 43 buc. la 5.70 €/buc. și trei pachete de 43 buc. la 5.50 €/buc. Pe site-ul depozitului de haine puteți vedea îmbrăcăminte pe alese sau stocuri de haine outlet la mix, în funție de brandurile preferate.

Livrarea se poate face la punctul de lucru al depozitului de haine din Cluj-Napoca, str. Câmpina 62-64 sau prin intermediul firmei de curierat rapid GLS. Pentru livrarea prin curier rapid, tariful se calculează automat, în raport cu fiecare cutie și greutatea ei.

8 thoughts on “Cine caută haine engros outlet?

 1. Buna ziua.
  Suntem un boutique nou in Caransebes.
  Ne intereseaza o colaborare cu d-voastra.
  Ne puteti trimite o lista de preturi si conditiile d-voastra pt o posibila colaborare.
  Multumesc,
  Cu stima
  Rusnac Radita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *