Cine mai are chef de apartamente, cand are la dispozitie varianta caselor?

In orasele mari, mai ales cele universitare, in care se gasesc tot timpul locuri de munca, se gasesc intotdeauna de cumparat cele mai noi apartamente, cu cele mai iesite din comun dotari. Totusi, ele raman in continuare apartamente, adica un fel de locuire la comun, dar ceva mai nuantat.

Doar cei care nu au locuit niciodata intr-un astfel de spatiu nu stiu cum sta treaba cu vecinii, care se apuca in toiul diminetii de renovat, dau petreceri zgomotoase sau sunt mult, mult prea curiosi. Sa uiti sa saluti macar o singura data batranica care te urmareste din spatele usii? Greseala mare, copilas!

Ma rog, ideea e ca oricat am vrea noi sa credem ca traim in lux, locuirea intr-un apartament implica foarte multe dezavantaje, pe care daca as sta sa le enumar as putea crea o carte voluminoasa, din trei capitole. Ce mai, imi dau licenta pe probleme ce tin de dinamica vietii intr-un bloc, atat de multe informatii as putea procura!

Asa ca, de cele mai multe ori, cea mai buna solutie pare sa fie achizitionarea unei case, ca spatiu ideal de locuit. Ce e drept, investitia initiala poate sa fie ceva mai mare decat in cazul unui apartament, dar pe viitor, aduce foarte multe beneficii si avantaje. Daca va intereseaza, puteti oricand sa va uitati peste cele doua sugestii si sa le alegeti pe cele care va vin mai la indemana, fie case de vanzare in Cluj, fie vile de vanzare in Cluj-Napoca.

Dupa aceea, tot ce trebuie facut e sa achizitionati spatiul de locuit preferat sau macar sa analizati ce este hot in momentul actual pe piata. Eu, personal, am ramas cu gura cascata cand am vazut ca exista de vanzare o casa care are dimensiunea de 980 de mp.

Nu stiu daca va impresioneaza acest lucru si pe voi, dar pe mine m-a dat putin peste cap. In primul rand, arata incredibil. In al doilea rand, ce as putea faca cu atata spatiu, care inseamna dimensiunea a 9 apartamente mari, cand eu ma multumesc chiar si cu 60 mp. Apoi, cine face curatenie intr-un asemenea loc? Cati oameni trebuie sa aiba echipa aceea? Carcotas sau nu, merita vizualizate toate ofertele disponibile pe Compari Imobiliare.

In mod garantat te vor lasa cu gura cascata si te vor face sa iti schimbi perceptia in ce priveste apartamentele, dar mai ales casele de locuit. Dupa ce le vei admira frumusetea, nu iti vei mai dori nimic altceva. In plus, asemenea locuri aduc o multitudine de alte beneficii. Primul si cel mai important, cred, este tocmai senzatia de libertate oferita de locuirea intr-un asemenea loc. Nimeni nu te streseaza cu zgomote apocaliptice si hai sa fim sinceri, nici tu nu ai cum sa deranjezi pe altcineva. Esti doar tu si persoanele pe care chiar doresti sa le ai prin preajma, nimeni altcineva.

Daca te intereseaza astfel de oportunitati sau macar doresti sa verifici piata, ca sa stii la ce sa te astepti, pe Compari Imobiliare vei gasi o sumedenie de astfel de oferte, care te vor incanta la modul cel mai serios.

One thought on “Cine mai are chef de apartamente, cand are la dispozitie varianta caselor?

  1. Dupa 47ani petrecuti la betoane (apartament)am avut posibilitatea sa imi achizitionez o casa pe pamant nu la etaj ,euforia inca mai este dar rar doar atunci cind nu repari hidroforul ,nu izolez podul ,nu repari teava de la fosa etc. asa ca trebuie sa tineti cont de toate aspectele .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *