Cromatica primaverii 2017 in materie de vestimentatie pentru femei

Avand in vedere ca peste doar cateva zile primavara calendaristica se va instala este timpul sa aruncam o privire prin garderoba pentru ca primavara sa nu ne prinda pe picior gresit. Pentru ca acest lucru sa nu se intample nu doar in garderoba trebuie aruncata privirea ci si pe tendintele modei din aceasta primavara. Dupa cum este si normal tendintele modei sunt urmarite de catre reprezentantele sexului frumos pentru ca acestora le place sa fie in permanenta la curent cu ultimele noutati in materie de moda. In felul acesta vor sti ce hanorace ori topuri de pe answear sa achizitioneze pentru a putea iesi in evidenta in mod placut atunci cand le poarta.

Nu doar modelul acestora este important ci si cromatica, chiar daca nu de fiecare data se tine cont si de acest criteriu in momentul in care se achizitioneaza un articol vestimentar. Din punctul meu de vedere aceasta este destul de importanta pentru ca prin intermediul cromaticii pot fi transmise anumite stari ori sentimente. Avand in vedere acest lucru iata care sunt culorile la moda pentru primavara ce sta sa inceapa:

  • Culoarea galbena nu reprezinta doar culoarea geloziei asa cum multi dintre noi cred ci este o culoare ce in primavara aceasta va fi la moda pentru ca in opinia designer-ilor aceasta transmite multa caldura si buna dispozitie precum si energia pozitiva transmisa de catre Soare.
  • Avand in vedere ca odata cu venirea primaverii natura revine la viata, din aceasta prezentare nu putea lipsi culoarea verde. Optimismul pe care il transmite aceasta culoare precum si buna dispozitie reprezinta doar doua din motivele pentru care aceasta culoare va fi la mare cautare in primavara acestui an atunci cand vine vorba despre culoarea articolelor vestimentare.
  • Maroul nu este doar una dintre culorile neutre ce te salveaza in momentul in care nu stii ce nuanta de culoare sa alegi pentru vestimentatia ta ci este culoarea care pe langa neutralitate poate transmite si sobrietate si seriozitate. Din aceste motive aceasta culoare este ideala pentru tinutele office.
  • Chiar daca negrul este culoarea care inevitabil ne duce cu gandul la ceva rau acest lucru nu inseamna ca purtarea hainelor negre trebuie evitata. Aceasta culoare nu trebuie evitata pentru ca unele articole vestimentare destinate atat barbatilor car si reprezentantelor sexului frumos transmit eleganta, rafinament si bun gust doar atunci cand sunt de culoare neagra motiv pentru care aceasta culoare nu are cum sa lipseasca din topul culorilor ce si in aceasta primavara vor fi la moda.

One thought on “Cromatica primaverii 2017 in materie de vestimentatie pentru femei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *