Cum scăpăm de cârtițe?

Simplu. Folosim dispozitive noninvazive Pestrepeller. Aparatele anti cârtițe sunt dispozitive electronice care le alungă prin folosirea ultrasunetelor insuportabile pentru ele.

Te-ai săturat de pastilele de naftalină, inundarea galeriilor și vanarea cu hșrlețul? E timpul să alegi aceste mici dispozitive care îți ușurează munca și te scapă de cârtițe. În plus, aceste aparate nu le provoacă răni sau altfel de probleme animalelor.

Dacă nu esti sigur de felul aparatului de care ai nevoie, un consultant Pestrepeller te poate ajuta telefonic.

Un aparat anti cartite, rozătoare, furnici Isotronic 70010 e solar și costă doar 75 de lei cu TVA inclus. Protejați-vă grădina cu ajutorul acestui dispozitiv, fiind ecologic, care se încarcă folosind lumina solară și nu prezintă niciun pericol pentru oameni, animale sau pentru mediul înconjurător, fiind nontoxic. Acest aparat emite sunete timp de 3 secunde la un interval de 40 de secunde.

Carcasa este protejată împotriva apei și intemperiilor. Frecvența de lucru: automat variabilă în intervalul 400–800 Hz  ± 50 Hz (pentru ca rozătoarele să nu se obișnuiască cu aceste sunete). Raza de acțiune: cca. 700 mp (în funcție de consistența solului). E rezistent la apă.

Folosește alimentarea solară (rezarvă pentru 6 zile), fără a fi necesară înlocuirea periodică a bateriei.

Temperatura și umiditatea de operare: -20°C pana la +50°C.

Temperatura și umiditatea de depozitare: de la -5°C până la +50°C. Sigur, aparatul poate fi pornit sau oprit după dorință. Un astfel de dispoztiv are garanție 24 de luni.

Foarte eficient este și aparatul anti daunători Vibrasonic Animal Repeller 70060, care este un dispozitiv care generează vibrații puternice la intervale de aproximativ 25 de secunde, cu o frecvență cuprinsă în intervalul 400-1000 Hz, care alungă nu numai cârtițele, ci și furnicile, reptilele și rozătoarele care se află la distanțe de până la 1250 mp sub pământ și 200 mp la suprafață.

Aparatul anti dăunatori Vibrasonic Animal Repeller e perfect pentru a ține la distanță animalele nedorite în grădini, plantații, livezi, ferme etc. Aparatul trebuie plasat astfel încât animalele să aibă posibilitatea de a fugi de pe terenul pe care îl protejăm.

Aparatul e ușor de instalat. Pur și simplu se introduce 3/4 din el în pământ, după care se pune în funcțiune. Trebuie verificat dispozitivul la intervale regulate de funcționare. Dacă nu funcționează normal, e posibil să fie necesară schimbarea bateriilor. Dupa 5-6 săptămâni, dispozitivul trebuie să fie mutat la 4-5 metri în direcția căii de evacuare.

Dispozitivul e alimentat de 4 baterii R20 Mono. Carcasa aparatului e rezistentă la intemperii. Aparatul acoperă aproximativ 1.250 mp sub pământ și 200 mp la suprafață, în funcție de consistența solului. Frecvența de lucru variază automat, aparatul emițând cțte două secunde, la intervale de 23 de secunde pauză.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *