Cum se asigură integritatea unui smartphone?

Vechiul meu amic, George, și-a cumpărat un telefon inteligent pe care a cheltuit o sumă frumușică. Acum e nu doar mândru de acest smartphone, ci și îngrijorat că, prin natura serviciului pe care îl are, e expus pericolului de a fi lovit. George e jandarm și uneori trebuie să intervină între membrii turbulenți ai galeriilor unor echipe de fotbal. Așa că întrebarea lui, cum se asigură integritatea unui smartphone, este firească.

Știe și el că husele și foliile de protecție ar fi de un real ajutor, dar i se pare că prețurile practicate de magazinele de profil sunt mult prea mari. Stăteam de vorbă la o cafea, în timp ce îi admiram noul telefon inteligent.

– Georgică, acum ai și tu un telefon făcut pentru un cetățean civilizat, dar trebuie să potolești fel și fel de nebuni. Așa că ai dreptate, trebuie să cumperi folie sticla securizata pentru telefonul tau. Știu eu un magazin online de specialitate bun, cu produse originale, însă cu prețuri mult sub ale concurenței.

– Care e magazinul ăsta și cum reușește acest lucru?

– Magazinul e husefolieprotectie.ro și lipsa unui showroom duce la mai puține cheltuieli fixe, care nu se regăsesc în prețul produselor. Peste 90% dintre produse sunt importate direct, eliminandu-se intermediarii. Magazinul încearcă tot timpul să aibă pe stoc colecții, iar produsele care fac parte din colecțiile anterioare au reduceri de până la 70%!

– Aha, bună treabă! exclamă George. Dă-mi amănunte!

– Comenzile ajung în 3-7 zile lucrătoare, iar costul de livrare e de 6 RON, indiferent de localitate sau județ. Să știi că pachetele sunt ambalate cu pungi albe sau negre, iar în interior produsele fragile sunt înfășurate în folie cu bule de aer.

– Are și ce-mi trebuie mie?

– S-ar prea putea! Acest magazin de accesorii GSM propune cea mai variată gamă de produse dedicate telefoanelor mobile și tabletelor produse de brandurile cele mai importante. Accesoriile comercializate au o calitate foarte ridicată.

– Mda, produse ieftine, dar și de calitate. Pare prea frumos ca să fie adevărat, coane!

– Stai să vezi! Dintre motivele pentru care te trimit la acest magazin enumăr numai câteva:

  1. Are stocuri variate de produse – Magazinul urmărește diversificarea stocurilor, astfel încât să fie capabil să acopere cererea. Aici pot fi găsite huse de protecție și folii pentru smartphone-uri și tablete de orice fel, deci și pentru al tău.
  2. Oferă servicii de calitate – Magazinul vinde numai accesorii GSM de calitate superioară. Se asigură transport în deplină siguranță, garanție de până la 2 ani și consultanță de specialitate pentru ca alegerea clientului să fie optimă.
  3. Există accesorii originale – În acest magazin se garantează originalitatea fiecărui produs din stoc. Astfel, se pot achiziționa huse sau folii de protecție pentru orice model de smartphone sau tabletă, garanția calității fiind oferită prin intermediul garanției extinse.

– Bine, coane, m-ai convins! Cum ziceai că se numește magazinul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *