Cum se comportă bona cu copiii?

Paul, un vechi prieten de-al meu, a trecut pe la mine, după ce mi-a telefonat în prealabil. L-am servit cu o cafea, dar m-a întrebat direct, parcă nerăbdător, ce știu despre camerele de spionaj și cum pot fi mascate acestea, pentru a monitoriza discret activitatea din raza lor de acțiune. Știam destul de multe, iar el era avizat asupra cunoștințelor mele. De asta mă și contactase pe mine. De fapt, voia să afle cum se comportă bona cu copiii lui, în absența sa.

Desigur, era exemplar comportamentul bonei, o fată de la țară, fără prea multă carte, atunci când era cineva din familie de față. De altfel, afișa o mare dragoste pentru copiii lui Paul, cel care o plătea să aibă grijă de băiețelul lui de 3 ani și de fetița de 4, timp de 10 ore zilnic.

Însă Paul bănuia că atunci când rămânea singură cu copiii, bona nu avea grijă de ei. Soția lui simțise că celor doi copii le era teamă de bonă, iar Paul trebuia să ia măsuri. Și cum s-o facă, dacă și el, și soția lui erau plecați la serviciu? Soluția era să mascheze o cameră spion cel puțin în living, cea mai mare cameră din locuință și locul de joacă preferat al copiilor.

I-am spus că trebuie să caute pe internet camere spion achizitie online pe bspy.ro. Știam că pe acel site va găsi o gamă completă de microcamere video spion integrate discret în diverse obiecte, astfel încât să nu atragă atenția. Există pixuri, ceasuri cu cameră spion, care filmează foarte clar și noaptea etc.

Paul și-a deschis laptopul și a căutat site-ul pe care i-l recomandasem. A optat pentru un ceas de masă Akai, care are ascuns un sistem de spion RCCSIPWIFIBB capabil să înregistreze până la 6 luni și permite vizualizare în timp real pe computer sau pe telefon, prin conectarea wireless. Această cameră spy e soluția ideală pentru el, putând fi accesată de oriunde din lume.

În plus, oferă acces la istoricul înregistrărilor. Sistemul permite ștergerea automată a înregistrarilor vechi pentru a face loc celor noi (opțiune care poate fi activată sau nu, în funcție de necesități).

– Paulică, modulul acesta are niște mari avantaje: înregistrarea pe memoria integrată, nu pe micro SD card, ca celelalte camere, dar și funcția de accesare a camerei prin internet, de oriunde din lume, cu ajutorul unui telefon sau computer pentru vizualizarea în timp real și pentru a viziona înregistrările de până la 6 luni ale camerei, doar selectând data și ora la care se dorește vizionarea inregistrării. Conexiunea la internet se face wireless…

– Mda, văd că are și senzor de mișcare care poate fi activat sau dezactivat. Uite ce scrie pe site, dacă e activat acest senzor, înregistrarea va începe cu 5 secunde înainte de mișcarea propriu-zisă și va continua încă 10 secunde după mișcare. În plus, pot fi alertat pe email, dacă e detectată mișcare în campul vizual al camerei.

– Da, băiete, dar modulul poate înregistra în mai multe moduri: continuu 24/24, numai la detectarea mișcării sau înregistrează cu programare pe zile și pe ore. Înregistrările au calitate HD 720p, colorit natural, audio sincronizat cu video, sunt precizate data și ora înregistrării. Sistemul captează chiar și șoaptele, iar microfonul încorporat e suficient de puternic pentru încăperi mari de până la 80 de metri pătrați. E perfect!

Paul a făcut comandă pentru acest ceas Akai special și după o vreme mi-a telefonat și m-a anunțat că și-a concediat bona. Înregistrările camerei spion arătau că, din două în două zile, bona încuia copiii într-un dormitor și își primea iubitul în casă, mai precis în living.

– O făceau chiar pe masa din living, de parcă n-ar fi existat și o canapea acolo! Închipuie-ți că la masa aia invitam prietenii, la sindrofii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *