De ce cadourile de Paște sunt o soluție viabilă?

De fiecare sărbătoare, face poarte din datină primirea și dăruirea cadourilor. Însă de fiecare dată te gândești ce fel de cadouri ai putea oferi celor din jur. La mine în familie se dădeau întotdeauna chiloți și ciorapi. La prima vedere pare un cadou nasol, însă după vreo două spălări, când observi că din 10 perechi de ciorapi mai ai doar trei împerecheate, din care doar una negăurită, parcă ai vrea să mai deții unul sau două cadouri d-astea nedesfăcute, aruncate în fundul sertarului, cu gândul “halal cadou de Paște am primit…
21

Însă, în caz că ești invitat la cineva cu vreo ocazie, parcă nu-ți vine să-i duci ciorapi și chiloți. Nu se cade. A, un pulover de iarnă sau o geacă de pielke? Așa ceva parcă ar merge. Însă, sunt al naibii de scumpe și-n plus nu știi niciodată ce măsură exactă are omul ăla.
Poți să-i duci un deodorant sau un portofel în care să pui un 50 lei.
La deodorant am văzut oameni care strâmbă din nas. Ori nu le place cum miroase, ori ai idei că-i transmiți pe această cale că pute a sconcs în urma lui, deci cu un deodorant l-ai putea ajuta.
Portofelul dacă nu e de firmă, mai nasol. Și-n plus, nu multă lume poartă portofel. Eu de exemplu urăsc portofelul, pe parte de pus bani în el. Că-l folosesc e una, deoarece am buzunarele foarte mici, de nici telefoanele nu-mi intră cum trebuie.
Alte cadouri sunt ori scumpe, ori inutile. Da, un buchet de flori e frumos, dar vor ține maxim o săptămână, după care se vor ofili. Atunci, ce cadouri poți face celor din jur? să fie și bune și ieftine și de calitate?
Ei bine, pentru sărbători suntem salvați. Pentru că tot vine Paștele, vă pot recomanda Cosuri Paste ieftine de calitate.
Puteți opta și pentru cosuri de 30 de lei sau de câteva sute de lei. Acestea vor conține o sticlă de băuturi și un cozonac. Bine, nu doar atât. Cele mai scumpe pot conține chiar delicatese, ciocolată de lux, cu foiță de aur, șampanie Moët sau mai știu eu ce sticlă de wiskey vechi de peste 12 ani, învechit în butoaie de stejar, după rețetă veche, secretă.
De exemplu, la Crăciun am avut parte de câteva cadouri d-astea, pe care le-am putut împărți frățește cu lumea din jur. Așadar prietenii mei au primit câte un șoșuleț, în schimb ce acasă am avut câteva kilograme de cozonac de cea mai bună calitate, iar cămara am umplut-o cu sticle de vin. Care vin, consum jumătate de sticlă la o friptură la cuptor. Plus cealaltă jumătate în timp ce mă ocup de gătirea bucatelor de sărbători.
CZ30-Cos-cadou-corporate-ultra-vip-deluxe
În plus, aceste cadouri le poți păstra și oferi la rândul vostru și altora. Dacă tot nu știai ce să faci unui pieten cadou, coșulețele de Paște sunt o suluție viabilă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *