De ce preferăm produse bio?

Viața a demonstrat că nu e doar o modă trecătoare procuparea a tot mai multe persoane pentru alimentație, fiindcă multe legume, fructe carne și alte produse sunt importate, iar gustul acestora e deosebit de cel al produselor indigene. Ba chiar parcă n-au gust. Acum există preferința foarte pronunțată de a consuma produse bio, adică ajunse pe piață fără utilizarea vreunor substanțe chimice, fără intervenții genetice, dar și în armonie cu natura și mediul înconjurător. Se mai numesc produse organice sau ecologice.

cadb-34179

VitaMix.ro este un magazin de produse naturiste. În oferta acestui magazin se găsesc o sumedenie de suplimente alimentare, alimente bio și produse pentru îngrijire personală. De asemenea, pe site-ul său sunt prezentați producătorii acestor produse și diverse promoții.

Suplimente alimentare:

– vitamine și minerale (vitaminele A, B, D, E, multivitamine, multiminerale),

– sănătate sexuală (produse pentru el și produse pentru ea);

– produse naturiste (pentru memorie, somn, digestie, articulații, imunitate, suplimentare dietă, antioxidanți, cardiovasculare, antiinflamatoare, antiumorale);

– produse pentru slăbit;

– produse pentru mamă și copil;

– afecțiuni cronice (probleme renale, sistemul osos, sistemul nervos, prostată, urologie, hipotiroidism, depresie, anxietate, diabet, sănătatea ochilor, hepatito-biliare).

Alimente:

– mirodenii (fructe uscate, condimente, semințe, nuci);

– cafea și ceaiuri;

– mâncare sănătoasă;

– dulciuri, patiserii.

Îngrijire personală:

cosmetice bio și naturale (geluri de duș, șampoane și balsamuri, uleiuri cosmetice, creme cosmetice, unturi cosmetice, ape florale);

– remedii naturale;

– produse de uz casnic

– ulei de cocos (de uz alimentar, de uz cosmetic și alte produse din cocos).

În continuare veți vedea câteva dintre cele mai populare cosmetice bio și naturale.

Uleiul de vanilie Mayam, obținut prin macerarea păstăilor de vanilie în ulei de floarea soarelui dezodorizat, are un parfum suav caracteristic, este emolient și hidratant. E recomandat mai ales pentru masaje corporale.

Recomandări în cosmetică: pentru toate tipurile de piele, în creme de zi sau de noapte, loțiuni și balsamuri de corp, uleiuri pentru îngrijirea tenului sau a corpului, ulei pentru masaj corporal, ruj, balsam de buze.

Henna Negru Mayam – Este o pudră obținută din frunzele plantei de indigo, și i se atribuie denumirea de “henna” pentru că se alătură grupei de pulberi vegetale pentru vopsirea părului care e astfel denumită.

Pudra de indigo este utilizată din timpuri străvechi drept colorant vegetal, utilizat mai ales pentru părul negru, căruia îi conferă reflexe negru-albăstrui. Moleculele de vopsea pătrund în stratul superior al firelor de păr, atașându-se de keratină; firele devin mai groase, mai rezistente și mătăsoase, îmbunătățind aspectul și sănătatea podoabei capilare.

Crema Aur Derm cu mimoză mai conține smirnă și propolis. Mimosa Tenuiflora Poir e supranumită Copacul pielii. Vechii mayași foloseau un tratament pentru arsuri și răni cu scoarța sfărâmată a acestui copac.

Aplicată pe piele, crema ajută simțitor procesul de eliminare a cicatricilor. Se folosește pentru arsuri de gradul ll și III, inhibând durerea. Cicatrizează fără urme dermatoze de orice fel, acnee, pete, ciuperci, herpes, alergii, psoriazis, zona Zoster.

Balsam argan păr vopsit – Are o formulă special creată pentru îngrijirea părului vopsit, pe baza unui complex bioactiv natural format din ulei de argan, keratină și proteine de cașmir. Ajută la refacerea structurii fibrei capilare și mărește rezistenţa în timp a culorii părului vopsit. În plus, balsamul conține un filtru UV. După utilizare, părul devine mătăsos, capătă volum, iar culoarea lui este mai intensă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *