Despre femei si operatii estetice

Dupa cum v-ati dat seama, aceste randuri o sa fie despre femei si operatii estetice. Poate ceva mai mult despre operatii estetice, dar ce mai conteaza? Subiectul in sine este unul destul de controversat, deoarece multi oameni inca blameaza operatiile estetice, fara vreun motiv anume. Pana la urma, daca o femeie doreste sa isi imbunatateasca aspectul fizic, este problema ei acest lucru. Alegerile personale nu se discuta! De ce apeleaza femeile la operatii estetice? Deoarece orice femeie isi doreste sa se simta frumoasa si admirata. Punct. Gresesc cu ceva cand afirm acest lucru? Exista femeie care nu isi doreste sa se simta bine in pielea ei, indiferent de criteriile dupa care aceasta defineste frumusetea?

Probabil cea mai solicitata operatie estetica este cea de marire sani cu implant silicoane. Sanii mereu au fost considerati expresia feminitatii, de aceea orice femeie isi doreste un bust generos, cu forme voluptoase. Acest lucru a indemnat cat mai multe doamne sa apeleze la ajutorul chirurgilor. Partea interesanta este ca, o data cu sanii, se schimba si starea de spirit a femeii – o sa observati o fire mult mai increzatoare si mai mandra de aspectul sau fizic. O sa vedeti o femeie care radiaza fericirea prin toti porii.

Si atunci de ce am considera operatiile ceva rau? Probabil ca aceasta intrebare nu o sa aiba niciodata un raspuns clar, deoarece mereu o sa se gaseasca cineva, care sa fie contra. Dar, totusi, ce este operatia de marire a sanilor? Este o metoda chirurgicala, cu ajutorul careia sanii vor ajunge sa capete un aspect simetric, vor avea un aspect cat mai natural si tineresc si vor fi plini de volum, lucru care cu siguranta este pe placul reprezentantelor sexului frumos si se poate realiza prin trei metode: metoda tri-axiala, augmentarea mamara subglandulara, sau augmentarea mamara subpectorala.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii in legatura cu aceste proceduri, consultati o clinica de specialitate. In Bucuresti, de exemplu, cea mai renumita clinica de acest gen este clinica Dr. Gad Renert – ce pune tehnologia de ultima generatie in serviciul pacientului si este folosita pentru obtinerea unor rezultate exceptionale, fara exceptie. Respectul, rabdarea, grija, compasiunea, asumarea responsabilitatii, toate astea le ofera clinica pentru oamenii care le trec pragul. De ce este recomandat sa apelati la specialisti? Deoarece doar asa puteti sa obtineti informatiile necesare direct de la profesionisti, in mod obiectiv, doar in urma unei consultatii. In acest fel aflati daca solutia poate fi mai simpla si mai accesibila decat ar parea la prima vedere.

Pana la urma, doar un specialist va poate oferi informatiile corecte! Nu credeti tot ceea ce cititi in mediul online si nu sariti la concluzii, daca nu ati discutat direct cu un om care are experienta in domeniu. Este cea mai sigura sursa de informare, credeti-ma! In plus, cand vine vorba de operatii, indiferent de natura lor, nu este de glumit cu ele. Una peste alta, voi ce parere aveti despre operatiile estetice? Eu cred ca si ele isi au rolul lor in medicina, iar daca nu ar ajuta atat de mult, nu cred ca lumea ar mai apela la ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *