Dietă cu miere!

Nevastă-mea vă spune despre slăbit. Rezultatele metodei cu miere, scorțișoară, ulei de cocos și cacao, amestecate împreună și pusă o linguriță în cafeaua de dimineață.

Ola, lume!

Am vorbit de hipnoza ca metoda de slabit si de faptul ca nu as aplica aceasta metoda “pe pielea mea”. Asa că am gasit aceasta metoda, cu miere de calitate, de la Apis Donau, cacao prăjită (se găsește la magazine cu multe feluri de condimente, seminte și fel și fel de fructe confiate), ulei de cocos (care e o chestie ca osânza, tare, deloc nu a duce a ulei) și scorțișoară.

Honey

Am pus la încălzit câteva linguri de ulei de cocos (la sub 25 de grade se întărește ca și uleiul de palmier), apoi am adăugat câtyeva linguri de miere, scorțișoară și cacao. Toate amestecate bine, până devin o pastă. Compoziție care se va întări, din cauza conținutului de ulei. Însă, în cafeaua fierbinte, totul se topește și-i dă o cafelei o savoare deosebită, nemaifiind nevoie de a-i pune zahăr. Deci, un prim pas în înlăturarea zahărului este acesta.

Nu credeam că-mi va da ceva energie, forță de muncă, necrezânt în ruptul capului în “pilula minune” sau “efectul Placebo“. Însă m-am înșelat. Nu mi-a dat energie ca-n filmele cu Superman sau ca o pastilă de Extasy, însă mi-a fost mai lesne să mă trezesc dimineața la ora 5. Mă simt mult mai liniștită sufletește, deoarece, după 13 ani de muncă în același loc, am reușit să mă trezesc la ora 5 dimineața fără mari eforturi, neschimbând cu mult ora de culcare (22).

Mierea dă energie! Cine ar fi crezut?
revenind la treaba cu slăbitul, pot declara că într-o săptămână de când cu “dieta” asta de o linguriță la cafea (se pot lua și 2 lingurițe pe zi, dar nu mai mult), am slăbit 3 kilograme într-o săptămână. Nu, nu e enorm, însă cred că asta se va întâmpla săptămânal. Așa cred și mental și nu știu cum să zic, parcă și corpul mi-o zice. Asta nu înseamnă în fieecare săptămână voi slăbi câte 3 kilograme. În a doua săptămână voi slăbi doar două, iar în a treia, cam 1 kilogram și jumătate. Însă, la o lună cam 10 kilograme nefolositoare de care scap, nu poate fi decât benefic pentru organism.

Cine știe, poate după câteva luni de “regim“, voi fi în stare și eu să alrg mai multe 50 de metri, fără să-mi pierd răsuflarea. Nu-mi fac mari speranțe însă, dar tot o mică speranță o mai am. Și chiar de n-aș putea alerga, dar m-ar cuprinde mult mai multe haine din garderobă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *