Este al treilea război mondial!

Știu, sună al naibii de urât “și nelalocul lui după cum ar spune adepții corectitudinii politice duse la extrem, însă e adevărat. Când un război care are loc pe mai multe continente, în mai multe țări, în care sunt implicate mai multe țări, se numește război mondial. Nouă încă ne place să credem că-n România nu va veni nimeni să se arunce în aer. Tare mi-e teamă că nu va fi așa. Să dea Dumnezeu să mă înșel, iar idiotul ăla de 20 de ani din Craiova să fie caz unic.

war

Nasol ESTE CĂ DESCREIERAȚII ĂȘTIA DE SE ARUNCĂ ÎN AER AU LEGĂTURI ȘI CU ȚARA NOASTRĂ. SE PARE CĂ UNII ȘI-AU LUAT CARTELE DE TELEFON DIN ROMÂNIA.

Și acum să-i aud pe cei cu “și refugiații sunt oameni“. Da, așa au zis și nemții, de i-au așteptat cu flori și ursuleți de pluș în gări. Asta după ce acele trenuri treceau prin Ungaria, iar “refugiații” refuzau apa!

De ce am pus “refugiați” între ghilimele? Deoarece numai refugiați nu sunt. Am văzut atâția oameni în putere, purtând haina refugiatului, că e război și chin și jale.

Nemții au văzut ce-au făcut acești refugiați de Revelion, când au tăbărât pe femeile lor. Anglia a pierdut războiul deja, Franța e și aia pe cale să abdice. Acum văd că-n Belgia, în Luxembourg, așa numită “capitala Europei” este prăpăd. Explozii în metrouri, în aeroporturi. Culmea, după ce alte țări i-a dat afară, planând asupra lor suspicinea de-a fi teroriști.

Mie personal mi-e teamă. Nu vreau să fac parte din acest război. Nimeni nu ar vrea asta. Nici nemții, nici belgienii, nici francezii, nici măcar sirienii, darămite românii. Acum încep să înțeleg “nebunia” lui Gaddafi, care se pare că ținea un scut între islamiștii extremiști și europa. Însă e greu să ne dăm seama cu exactitate ce și cum, având în vedere că suntem în continuare influențați de mass-media, care este condusă de “cei de sus“.

Cei de sus care crează războaie, crize economice și limitarea resurselor. O suna asta a teorie a cosnpirației, însă când vâd ce e-n jur, pe zi ce trece sunt mai sigur de cele relatate aici. Din păcate războiul a venit în Europa, bate la porțile României, iar noi suntem învățați că nu e bine să nu întoarcem și celălalt obraz.

Îi stimez pe autralieni care au zis:
– Suneți bineveniți aici atâta vreme cât respectați legile acestei țări. Nu se leagă nimeni de religia voastră, fsunteți liberi să vă practicați religia și credința, dar nu acceptăm furturile, violurile și decapitările. Nu vă convin legile noastre? Sunteți liberi să plecați înapoi în țara voastră, nu vă oprește nimeni.

Îi stimez pe unguri, care au închis granițele. Ia-ți tu 100 de prieteni și încercați să treceți fraudulos o graniță. Apoi aruncați cu pietre în grăniceri. În toate țările chestia asta se pedepsește conform legii. Dacă tu, ca grănicer în timpul serviciului, ești atacat, FOLOSEȘTI ARMA DIN DOTARE. Că d-aia ți-au dat-o, nu să tragi după porumbei.

Nu înțeleg cu țările Europei stau și nu pun în funcțiune chestia asta. Vrei să treci granița fraudulos și mai ești și violent (fizic, arunci cu pietre), tras în plin. E conform legii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *