Fotolii de masaj la un preţ mic

Prietenul meu, Florin, este masor profesionist şi şi-a deschis un salon de masaj cu câţiva angajaţi. Am beneficiat de mai multe ori de de câte o şedinţă de masaj şi mă simţeam dator, el neacceptând să fie renumerat pentru prestaţiile sale. La un pahar de vorbă, mi-a spus că ar vrea să aibă mai mulţi clienţi, iar una dintre măsurile pe care le va lua este aceea de a-şi cumpăra nişte scaune de masaj. Atunci m-am bucurat că îi pot da o informaţie utilă. Ştiam o firmă care comercializează astfel de fotolii de masaj la un preţ mic.
Fotoliu-cu-masaj-SL-A30-6-extins

Florin putea cumpăra un fotoliu de masaj la un preţ cuprins între 800 şi 1.200 de euro (TVA şi transportul fiind incluse. El s-a orientat imediat către scaunul de masaj IREST SL-A30-6, care are un preţ special şi poate face plata ramburs la livrare. I-am spus că livrarea se face din stoc în 24 de ore, iar scaunul vine însoţit de manual de utilizare în limba română şi va beneficia de 24 de luni gararanţie şi de 60 de luni postgaranţie.

Echipamentul include 23 de airbag-uri, 5 supape, 8 magneți permanenţi şi două compresoare de aer.

Scaunul iRest SL-A30-6 este creat folosind tehnologia inovatoare – masaj 2D, care permite glisarea mâinilor mecanice de sus în jos şi de jos în sus pe o arie de 73 cm, de la stânga la dreapta şi de la dreapta spre stânga pe un interval de 6-21 cm. Astfel, mâinile mecanice masazea eficient zona vertebrelor cervicale, toracice şi lombare.

Fotoliul oferă un masaj personalizat, complet, potrivit corpului tău, imitând mişcările unui masor profesionist. Acest lucru face posibilă experimentarea tipurilor de masaj: frământare, fricţionare, strângere/ bătaie/ apăsare, răsucire/ rulare, vibraţii.

Funcţii principale

Funcţia de întindere a picioarelor

Funcţia pentru genunchi permite întinderea ușoară a ligamentelor şi ţesuturilor moi în zona genunchiului, lucru care duce la regenerarea osoasă, calmarea tensiunii musculare, mobilitatea articulațiilor, ameliorând durerea.

Funcţia de vibromasaj

Masarea feselor cu vibromasaj – Vibraţiile mecanice oferă nu doar un masaj stimulator, dar vizează şi anumite puncte de acupunctură, activând procesele metabolice din organism, ajutând la combaterea problemelor legate de prostată şi hemoroizi. Intensitatea şi viteza stabile şi uniforme a vibraţiilor reduc oboseala şi contribuie la îmbunătăţirea circulaţiei sanguine.

Funcţia de masaj cu perne de aer

Masaj dedicat picioarelor – Pernele de aer de diferite forme şi dimensiuni din zona gambelor şi a tălpilor, creează un efect de frământare a membrelor inferioare ce îţi aduce plăcere triplă: alternanţa între compresie secvenţială, oprire şi eliberare oferă o stare de armonie şi confort desăvârşite.

Funcţia terapie magnetică

Masaj dedicat picioarelor – Terapia magnetică stimulează muşchii; datorită variaţiei polilor magnetici are loc accelerarea şi încetinirea proceselor chimice în punctele biologice active, proces ce oferă o stimulare sănătoasă, cu impact natural în zona gambei şi a tibiei.

Acesta este primul scaun de masaj pe care îl va cumpăra Florin. Vrea să-l probeze în condiţii de utilizare normală în salonul lui, iar dacă va fi mulţumit de el, va mai comanda altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *