Frauda pe internet!

Fiți cu mare băgare de seamă la ce faceți pe netul ăsta mare. Puteți fi victima unei fraude electronice de proporții fără să vreți. Că tot zilele astea s-a băgat autoritatea statului în viețile a vreo 50.000 de români care au jucat pe internet jocuri de noroc. Au ăia de plătit amenzi de la 5.000 la 20.000 de lei. Însă, revenind la niște metode de frauda pe internet. De exemplu, am văzut poza asta.
apple-fraudIar dedesubt, acest text:

Buy New Apple iPhone 5 / Samsung Galaxy S4 / BlackBerry Q10
Please do not inbox me on facebook or add me on facebook okay for more information about the products and enquiries contact us thorugh our email below.
Interested buyers should contact: sales@mobelinklimited.com
Skype ID: Mobelink
Website : www.mobelink.com

It works with all networks, around the world. It comes with one year international warranty,
manual and all accessories are new in the box, the color black and white is available for sale.
We also have other brands of mobile phones HTC, Nokia, iPad, and other electronics gadgets.

We Are Currently Running The Promotional Sales:
Buy any 2 products and get 1 product for free
Buy any 4 products and get 2 products for free with free shipping

More informations: http://www.facebook.com/groups/242768042428205/permalink/560092500695756/

ATENȚIE, ESTE FRAUDĂ!
Nu știu sigur în ce fel reușește să-ți belească ceva la computer sau să te jecmănească, însă nulți au luat țeapă. Cerea 100 de dolari pentru trimiterea telefonului. Și nu-ți trimitea nimic, evident.

Altă chestie de-am observat-o, multe linkuri d-astea mititele, de trebuie să dai like ca să vezi ceva anume. Care acel ceva anume nu e nimic de ce scrie în titlu, evident. Deja s-au înmulțit furturile de like-uri. Iar ceva ce-a pus capac e asta: A murit FLORIN SALAM :((( CLIK SA VEZI http://blabla.cy

Am dat click pe linkul ăla, și mi s-a închis imediat pagina. Apoi am văzut că s-a dat jos un fișier listen.pls. Care și-a luat imediat delete.
Un post de radio. WhxAutoDjMix bla-bla, ceva de genul ăla. Așa că fiți cu mare băgare de seamă unde dați click și cui îi dați grămezi de bani pentru un super-telefon la super-preț.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *