Intretinerea gazonului precum un profesionist

Pentru a avea un gazon cat mai furmos este nevoie sa investim un pic in unelte adecvate. De exemplu, pentru suprafete intinse se recomanda folosirea unei masini de tuns iarba. Dar atunci cand este nevoie sa intretii o gradina din fata casei, personal recomand folosirea unei motocoase.

O motocoasa poate sa taie iarba chiar si in locurile mai putin accesibile unei masini de tuns iarba, precum bordurile si colturile de la casa.

De asemenea, motocoasa este mult mai usor de manevrat si poate fi utilizata in orice conditie.

Eu am cumparata de pe Magazinul-de-piese.com, motocoasa Micul Fermier GF-1311. Aceasta motocoasa are o putere de 3.4 CP iar pachetul contine 3 capete de schimb:

  • Disc vidia 40 T
  • Disc 3 T
  • Tambur cu fir

Ciclul de functionare al acestei masinarii este in 2 timpi iar puterea de rotatie este 8000/9000 rpm.

Greutatea este distribuita in egala masura si astfel utilizatorul nu va resimti cele 6.5kg.

Sunt foarte multumit de acest produs, deoarece imi permite sa tai iarba in locuri putin accesibile, dar si tufarisuri, cu ajutorul discului vidia 40 T.

Consider ca este o unealta care nu trebuie sa lipseasca de la nicio casa, deoarece se poate folosi pentru mai multe operatiuni.

Micul Fermier este un brand de la care am sa continui sa mai cumpar, deoarece motocoasa achizitionata de pe Magazinul-de-piese m-a impresionat in cel mai placut mod.

De cand am aceasta motocoasa, gradina arata mai ingrijita ca niciodata iar eu sunt mai dornic sa tai gazonul decat in alte dati.

Recomand produsele comercializate pe Magazinul-de-unelte.com, deoarece acestia vor pune la dispozitia clientilor doar produse de calitate ce pot fi folosite si de profesionisti.

Motocoasa Micul Fermier este ideala pentru oricine, in special pentru cei care isi doresc o motocoasa fara sa sparga bugetul.

Preturile sunt printre cele mai mici iar calitatea nu are concurenta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *