Job mai ciudat

Săptămâna trecută am zis să îmi caut și eu ceva de lucru, niște bani în plus nu i-ar strica nimănui. Așa că am intrat pe un site de anunțuri și am început să mă uit.
Din câteva mii, am rămas cu vreo zece. Nu erau cine știe ce locuri de muncă, unul ca vânzător part time, altul la ceva depozit și unul ca paznic. Nu m-am putut declara extrem de mulțumit de niciunul. Am vrut să sun, dar ceva mă oprea. Așa că am sunat prima dată la cei care au nevoie de un vânzător. Am vorbit ce am vorbit, dar ei caută ceva full time. Partea amuzantă e că salariul nu l-au scris greșit în anunț. Cer prea multe, oferă prea puțin. Cade oferta asta. Să stau 10 ore în picioare ca să vând covrigi, tocmai în Militari? Fugi domne d-aici cu prostiile!

Iau iar lista și văd alt anunț. Maseor la erotic massage.
masaj

Parcă nu am curaj, cine știe ce mă vor întreba, mă gândeam eu. Sun la celelalte locuri de muncă. Unul are programul prea lung, altul neregulat și îmi cere să fiu disponibil la orice oră a zilei. Mai sun la câteva și găsesc câte un detaliu care mă împiedică să merg la interviu. Nu e de mirare ca aceste locuri de muncă le-am găsit atât de ușor, pentru că nimeni nu le vrea. Cele bune probabil dispar prea repede și necesită o căutare periodică.
Fără alte variante, am zis să sun la jobul de masor. Că n-i avea eu studii de specialitate, însă după ce-ți fac eu un masaj mai vrei!

Mi-a răspuns o doamnă, sau fată? Avea o voce ceva mai cudată, între acele două vârste. M-am prezentat, mi-a zis locația, programul și apoi m-a mai ținut la povești un pic. Presupun că voia să vadă ce gen de persoană sunt, în anunț scria că sunt interesați de persoane deschise, fără inhibiții. Pe la finalul convorbirii, îmi pune o întrebare mai delicată. Așa din senin. M-am blocat pentru o secundă, dar apoi am răspuns cu o asemenea ușurință, nici nu m-aș fi crezut în stare de așa ceva.
Se pare că voi ajunge să lucrez într-un salon de masaj. Nu știu la ce să mă aștept, dar nu poate fi atât de rău.

Când i-am spus unui prieten, mi-a zis că a dat norocul peste mine. Nu știu ce să zic, nevastă-mea nu mai vorbește de câteva zile cu mine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *