Jordanriver.eu apara dreptul international la munca

In lumea intreaga sunt multi oameni care isi doresc din toata inima sa munceasca, dar nu au unde. Unii trudesc din greu pentru bucata de paine pe care o pun pe masa, altii nu au o ligura de orez sa o puna la fiert.

Fiecare are greutatile si responsabilitatile sale. Parinti batrani si bolnavi, copii care asteapta sa manance, case care au nevoie de acoperis.
Pentru bunastare si pentru painea cea de toate zilele, oamenilor trebuie sa li se respecte cu sfintenie dreptul la munca.

Dar dreptul la munca se respecta, acolo unde exista de munca. Oamenii nu isi permit sa se complaca in lipsuri toata viata, ci depun eforturi permanente sa obtina tot ceea ce vor.
Aparatorul dreptului international la munca al oamenilor din Asia este firma romaneasca Jordanriver.eu, care recruteaza forta de munca strainatate.

Ma incearca un sentiment de mandrie de cate ori ma gandesc la asta si altul de recunostinta, fiindca acesti oameni generosi aduc forta de munca in Romania sa o infloreasca.

Din indepartata Asie, ei recruteaza forta de munca pentru angajatorii romani care au nevoie si se ocupa de aducerea acesteia cu documente legale la noi. Trierile au loc repetat si responsabil, tot ei fiind cei care se ocupa si de obtinerea vizei legale de lucru in Romania.

Serviciile lor au dubla utilitate. Pe de o parte ei apara dreptul la munca al oamenilor care nu gasesc un serviciu stabil si legal in tara lor, pe de alta parte servesc intereselor angajatorilor romani, care au nevoie de forta de munca.

Filipinezi harnici sunt ajutati sa lucreze in tara noastra ca: lucratori in agricultura, tehnicieni in it, constructori, cameriste, bucatarese si manipulanti marfa.

Devotamentul lor proverbial poate fi verificat pe viu si se concretizeaza in succesele angajatorului pe toate planurile.

Toata lumea este multumita de interventia inteligenta a recrutatorului de forta de munca. Angajatorul primeste cati muncitori solicita ca numar, de cea mai buna calitate, salariatii straini isi gasesc un loc sigur de munca si obtin alte facilitate.

Tocmai de aceea aprecierile firmei Jordanriver.eu vin din mai multe parti. Iata cuvintele de multumire scrise de catre un filipinez: “Daca in acest moment, copiii mei ramasi acasa au paine pe masa, acest fapt se datoreaza firmei Jordanriver.eu, care mi-a gasit un loc de munca bine platit care imi ofera maxime satisfactii. Ai mei imi trimit poze cu noua noastra locuinta, iar asta ma motiveaza sa lucrez mai mult, tot mai mult! Sfatuiesc toti conationalii sa vine in Romania, un adevarat paradis al pietei de munca si sa se bucure de onestitatea si generozitatea romanilor si de frumusetea fara termen de comparatie a tarii.” (K.L)

In privinta angajatorilor romani, evaluarile pozitive curg pe site-ul lor din partea persoanelor fizice, care isi doresc personal filipinez, dar si a celor juridice.

Jordavriver.eu este un nume cu rezonanta pentru piata international de munca, iar asta ne umple de mandrie!

Suntem fericiti ca romanii au avut initiativa de a aduce muncitori din Asia sa lucreze pentru noi si trebuie sa profitam de aceasta oportunitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *