Lumea copiilor e cea mai frumoasă

Adulţii au o lume numai a lor, tare complicată, în care predomină banii şi politica. Cele două duc la lucruri foarte neplăcute: corupţie, avantaje nemeritate, discrepanţe tot mai mari între bogaţi şi săraci, războaie. Noi, cei care nu mai suntem de multă vreme copii, am putut face comparaţie şi suntem îndreptăţiţi să afirmăm fără putinţă de tăgadă că lumea copiilor e cea mai frumoasă, în care sunt prezente blândeţea, dulciurile şi jucăriile.

iaia

Strict material, un copil nu-şi poate dori nimic mai mult decât jucării şi dulciuri. Dacă îi sunt asigurate, este un copil fericit. În această idee, există numeroşi producători de jucării şi magazine de desfacere. Iaia şi Grăunţa este un brand autentic românesc, creat de către o proaspătă mămică (Iaia), inspirată de Grăunţa, o fetiţă bucălată şi veselă. Acest brand se bazează pe comercializarea articolelor pentru copii realizate din materiale naturale.

Sub sloganul „Copilărie cu tichie”, Iaia şi Grăunţa a apărut din pasiunea pentru lucrurile frumoase şi din dorinţa de a le oferi copiilor articole unice, originale şi ingenioase. Magazinul pune la dispoziţie diverse produse – cum sunt jucăriile din lemn pentru bebeluşi, lănţişoarele pentru suzetă, premergătoare şi triciclete din lemn, jucării din lemn, pătuţuri, balansoare, caruseluri din lemn şi multe altele.

Şi mamele se bucură de atenţia magazinului, care le pune la dispoziţie diverse produse utile, cum ar fi colierele pentru alăptare, organizatoare pentru camera bebeluşului şi marsupiile. De exemplu, baby-wearing-ul nu e o simplă modă, ci un mod armonios şi plăcut de a ne creşte copiii. Marsupiile puse la dispoziţie de către Iaia şi Graunţa sunt au design-uri originale şi sunt fabricate din bumbac 100% şi pot fi purtate frontal sau dorsal.

Dar ceea ce deosebeşte acest magazin de altele este faptul că mare parte a articolelor comercializate sub brand-ul propriu, Iaia şi Grăunţa, au un atribut ingenios: pot fi personalizate cu numele copilului.

Pe lângă această idee foarte bună, m-au atras în mod deosebit nişte jucarii din lemn, toate fiind colorate numai cu vopsele naturale, nontoxice pentru bebeluşi şi rezistente la salivă. Şi restul produselor sunt fabricate de asemenea din elemente care nu le dăunează în niciun fel celor mici.

De exemplu, setul jucărie lemn şi lanţ suzetă este foarte căutat. Ambele produse sunt sigure pentru cei mici, fiind certificate EN71, materialele din care sunt confecţionate fiind nontoxice şi rezistente la salivă. Toate dimensiunile jucăriei, numărul exact de mărgele şi succesiunea acestora vor diferi în funcţie de numărul de litere conţinut în numele bebeluşului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *